• No Products in the Cart

Zwarte Soft Grunge outfit

oktoberdots zwarte soft Grunge outfit

Tijd voor een volgende stoere outfit. Ik voel me altijd ontzettend badass in een compleet zwarte outfit. Van m’n kleding tot schoenen en accessoires. Ik weet dat sommige mensen zullen denken “ga je naar een begrafenis ofzo”. Maar ik hou van zwart, dus het is heel jammer wat andere mensen denken, maar niet mijn probleem. Daarom vandaag een zwarte soft grunge outfit!


Een deel van de kledingstukken die je hieronder ziet zijn de exacte stukken die ik zelf ook heb. Terwijl andere dingen lijken op iets wat ik heb, maar niet exact hetzelfde zijn. Op deze manier probeer ik outfits te maken die ik zelf zou dragen, maar dan met kleding die nog te koop is. Zo kun jij ook wat shoppen wanneer je iets leuks ziet. En hoef ik niet iedereen teleur te stellen doordat dingen uitverkocht zijn.

Ik probeer echte *aesthetics* te maken in elke collage. Dus niet alleen wat kleding en accessoires bij elkaar op een plaatje, maar echt een mood. In dit geval ben ik gegaan voor een Zwarte Soft Grunge outfit. Ik ben sowieso gek op Soft Grunge looks, een beetje edgy maar zeker niet punk. Hier heb ik vervolgens zelf een stoere zwarte twist aan gegeven en hieronder zie je het resultaat!


Zwarte Soft Grunge outfit

oktoberdots zwarte soft Grunge outfit

De Zwarte Soft Grunge outfit bestaat qua kleding uit het volgende:

De accessoires die ik bij deze look gekozen heb zijn:


Door op de linkjes in deze blogpost te klikken ga je direct naar de producten toe.
Een deel van deze linkjes zijn affiliate, dit houdt in dat ik een klein percentage krijg van het aankoop bedrag wanneer jij wat via mijn link koopt. Jij betaalt hier niets extra voor! Wil je meer weten? Klik dan HIER.

9 januari 2022

RELATED POSTS

Geef een reactie