• No Products in the Cart

Zoet & Zout snackboard

Zoet & Zout Snackboard

In Amerika zie je ze al een heel tijd voorbij komen, maar in Nederland zijn ze nog niet zo populair. Ik heb het natuurlijk over snackboards! In plaats van verschillende schaaltjes met snacks, leg je alles op 1 groot dienblad. En dat ziet er zo gezellig uit. Ik maakte een Zoet & Zout snackboard voor onze datenight en in deze blogpost laat ik je zien wat er allemaal op lag.


Je kunt natuurlijk allerlei soorten snackboards maken. Zo maakte ik eerder al een kaas snackboard. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een bord maken met alleen zoete snacks. Of wat dacht je van een snackboard compleet in één kleur?

Voor onze datenight koos ik voor een gecombineerd zoet & zout snackboard. Er zijn talloze opties voor snacks om te gebruiken, maar zelf vind ik het heel belangrijk om smaken af te wisselen. Sterke smaken van oude kaas afgewisseld met romige brie en zoete snacks afgewisseld met fris fruit. Op deze manier eet je je ook niet snel misselijk, want het is natuurlijk best een flinke berg eten.


Dit ligt er op mijn zoet & zout snackboard

Zoet & Zout Snackboard ingrediënten

Zoute snacks

  • Oude kaas met pittige mosterd
  • Brie met vijgen port dipper en zoete tomaten chili jam
  • Zoute stengels
  • Gerookte amandelen

Zoete snacks

  • Kletzenbrood
  • Mini stroopwafels
  • Gesuikerde pindas
  • Chocolade pretzels
  • Appel, bramen & rode druiven

Bij het maken van een snackboard is het vooral belangrijk dat het hele bord compleet vol ligt. Dus spreid alle snacks uit, snijd de kaas in blokjes en plakjes en vul alle gaatjes op met fruit.

Zoet & Zout Snackboard maken

Heb je zelf een Zoet & Zout Snackboard gemaakt naar aanleiding van mijn blog? Tag me dan alsjeblieft in je foto’s op Instagram @Oktoberdots, ik vind het altijd zo tof om te zien wanneer je iets maakt van mijn blog!

17 augustus 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie

X