Zoet & Zout snackboard voor de Herfst - Oktoberdots

Zoet & Zout snackboard

In Amerika zie je ze al een heel tijd voorbij komen, maar in Nederland zijn ze nog niet zo populair. Ik heb het natuurlijk over snackboards! In plaats van verschillende schaaltjes met snacks, leg je alles op 1 groot dienblad. En dat ziet er zo gezellig uit. Ik maakte een Zoet & Zout snackboard voor onze datenight en in deze blogpost laat ik je zien wat er allemaal op lag.


Je kunt natuurlijk allerlei soorten snackboards maken. Zo maakte ik eerder al een kaas snackboard. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een bord maken met alleen zoete snacks. Of wat dacht je van een snackboard compleet in één kleur?

Voor onze datenight koos ik voor een gecombineerd zoet & zout snackboard. Er zijn talloze opties voor snacks om te gebruiken, maar zelf vind ik het heel belangrijk om smaken af te wisselen. Sterke smaken van oude kaas afgewisseld met romige brie en zoete snacks afgewisseld met fris fruit. Op deze manier eet je je ook niet snel misselijk, want het is natuurlijk best een flinke berg eten.


Dit ligt er op mijn zoet & zout snackboard

Zoet & Zout Snackboard ingrediënten

Zoute snacks

  • Oude kaas met pittige mosterd
  • Brie met vijgen port dipper en zoete tomaten chili jam
  • Zoute stengels
  • Gerookte amandelen

Zoete snacks

  • Kletzenbrood
  • Mini stroopwafels
  • Gesuikerde pindas
  • Chocolade pretzels
  • Appel, bramen & rode druiven

Bij het maken van een snackboard is het vooral belangrijk dat het hele bord compleet vol ligt. Dus spreid alle snacks uit, snijd de kaas in blokjes en plakjes en vul alle gaatjes op met fruit.

Zoet & Zout Snackboard maken

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Zoet & Zout snackboard
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.