Yankee Candles met 50% korting! - Oktoberdots

Yankee Candles met 50% korting!

Op dit moment kun je Yankee Candles shoppen met wel 50% korting. En dan heb je niet zo maar keuze uit één of twee kaarsen. Het zijn er echt heel erg veel! Wel zijn het veel zomerse geuren, maar als je goed zoekt zijn er ook best wel wat herfst en neutrale geuren te vinden.


Geen zin om deze blogpost te lezen en ga je liever meteen shoppen?


Yankee Candles met 50% korting!

Dat is echt veel korting. Zo shop je een grote Yankee Candle die wel 120 branduren heeft voor maar €17,50. En een medium Yankee geurkaars shop je zelf voor maar €13,50.

Ook fijn om te weten: de levertijd van deze kaarsen is heel kort! Vaak zijn de levertijden bij Zalando Lounge meerdere weken, maar deze kaarsen worden tussen 2 september en 12 september geleverd, afhankelijk van wanneer je ze besteld natuurlijk.

Wacht niet te lang. Deze actie geldt t/m dinsdag 6 september 2022!


Mijn favorieten van deze actie

Klik op de linkjes onder de plaatjes om naar de Yankee geurkaarsen te gaan.


Liever zelf kijken welke kaarsen ze hebben? Want het zijn er natuurlijk nog echt véél meer! Klik dan op de knop hieronder om naar alle Yankee Candles met 50% korting te gaan!


Shop je toch liever de heerlijke herfst & Halloween geurkaarsen van WoodWick en Yankee Candle van dit jaar? Klik dan hier!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Yankee Candles met 50% korting!
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.