• No Products in the Cart

Winter Home Decor

Winter-home-decoration-Oktoberdots

Nu Kerstmis voorbij is en ik alle kerstversieringen verwijder, kan een huis echt leeg aanvoelen. Daarom heb ik niet alles weggehaald, maar gewoon de kerstspullen verwijderd en vervangen door Winter home decor.


Aan de ene kant vind ik het fijn om na de feestdagen een schoon huis te hebben. Maar in Nederland zijn er meestal geen mooie besneeuwde landschappen. Alleen maar grijze luchten, grijze straten en kale bomen. Dus ik heb best wat leuke dingen in huis nodig om de donkere dagen wat op te fleuren. Daarom heb ik besloten om wat schattige winterse decors in ons huis te maken.

Ik zal proberen je te laten weten waar alle producten op de foto’s vandaan komen.

Lampvoet: kringloopwinkel- Lampenkap: Karwei – Witte pot: Hornbach – Messing kastje: bepurehome

Nep gewei: Intratuin – Kleine pot: HEMA – Bottle Brush boompjes: Casa

Stolp: Intratuin – Bottle Brush boompjes: Casa en Action

Houten plateau & potje: Intratuin – Kaarshouders: kringloopwinkel- Woodwick Kaars: Candles & Cards Breda

Alle bovenstaande decoraties staan in onze woon- en eetkamer. Ik heb het hele jaar door de kamerden in huis, maar ik zal de lichtjes verwijderen als de dagen wat langer worden.

De glas- en steenbomen die ik onlangs begon te verzamelen. Ik hou ze waarschijnlijk het hele jaar in de buurt haha.


Slaapkamer winter deco

Ik heb ook onze slaapkamer ingericht. De planken boven ons bed zijn nieuw en ik weet niet waarom we dit niet eerder hebben gedaan. Het maakt het zoveel gezelliger. De alpaca op de plank is gemaakt van echt Alpacahaar, ik heb het vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen en het is heerlijk zacht! Ik laat je alleen mijn kant zien omdat de man zijn eigen kant wilde versieren en tot nu toe is het nog helemaal leeg..

Lantaarntjes: kringloopwinkel- Alpaca: Inkari Alpaca – Bottle brush boompjes: Casa – Eikel kaars: H&M Home – Deathly Hallows spiegel: gemaakt door een vriendin


Zo probeer ik mijn huis tijdens de donkere wintermaanden gezellig te houden, met schattige Winter Home Decor. Ik hoop dat je het leuk vond om een beetje van mijn huis te zien!

RELATED POSTS

Geef een reactie