• No Products in the Cart

Winter boekenleggers

Oktoberdots Winter boekenleggers sprookjes

Ietsje later dan normaal, maar zeg nou zelf.. wie zit er nu op 1 januari te wachten op nieuwe boekenleggers? De meesten van ons hebben dan wel andere dingen te doen. Daarom vond ik 10 januari wel een mooie datum voor de release van de Winter boekenleggers van januari!


Winter Sprookjes boekenleggers

Het zijn deze maand weer 2 mooie nieuwe sets. De eerste set zie je hierboven al op de foto. Een Winter Sprookjes set met 4 prachtige, dubbelzijdige bladwijzers. Elke boekenlegger heeft een gekleurde achtergrond aan één zijde en een neutrale achtergrond aan de andere zijde. Met dezelfde toffe illustraties van echte winter elementen zoals een muts, schaats, warme chocolademelk en heerlijk warme sokken.


Winter Polaroids boekenleggerset

Oktoberdots winter boekenleggers 2023 sprookje gekleurd

De tweede set is een setje van 2 boekenleggers in polaroid stijl. Op de eerste boekenlegger zie je mooie winterlandschappen met dieren en de quote “Walking in a Winter Wonderland”. Deze quote staat ook op de achterkant in een bijpassend blauwe kleur. De tweede boekenlegger heeft knusse binnen foto’s voor een heerlijke winterdag binnenhuis en de quote “Book. Blanket. Sweater. Repeat.”. Ook deze quote staat op de achterkant in een warme bruintint.


Meer Winterse boekenleggers

En dat zijn de nieuwe sets Winter boekenleggersets van deze maand! Hopelijk vinden jullie ze weer mooi. En ben je nou op zoek naar nog meer winterse boekenleggers? Bekijk dan de rest van de collectie van eerder uitgebrachte boekenleggers. Bijna alles is weer op voorraad op het moment!

27 december 2022
1 februari 2023

RELATED POSTS

Geef een reactie