Warme winter mokken - Oktoberdots

Warme winter mokken

Ik ben absoluut gek op mijn kerst mokken die ik in de afgelopen jaren verzameld heb. Maar na Kerst (of op z’n laatst Nieuwjaarsdag) gaan ze de kast weer in tot volgend jaar. Ik vind het heerlijk om m’n mokken met de seizoenen mee te laten wisselen. Maar om nou na Kerst over te gaan op saaie mokken.. nee, dat wordt ‘m niet. Daarom deze blogpost met de allerleukste warme winter mokken!


Ik weet namelijk niet hoe het met jullie zit. Maar ik ben natuurlijk vanaf augustus al druk in de weer met herfst en Halloween. Om meteen daarna in de Kerst-sferen te duiken. Dus in januari ben ik eigenlijk ook wel een beetje toe aan de rust en kalmte van de winter. De mokken die je in deze blogpost kunt vinden passen daar dan ook perfect bij wat mij betreft.

Van mokken met prachtig reactief glazuur in winterse tinten tot mokken met leuke teksten en zelfs geweldige vormen zoals een bol garen, een winterhuisje of een eekhoorn.


Warme winter mokken

Klik op de plaatjes van de mokken om naar de webshops te gaan waar ze te koop zijn.


Wat is jouw favoriete mok?

Welke mok zou jouw ideale winter mok zijn? Ga je voor een simpele mok met een mooie kleur, een leuke winterse quote of juist een ander gaaf design? Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is!

Heb je misschien zelfs al een mok besteld naar aanleiding van deze blogpost? Dan zou ik het super leuk vinden als je me tagt in je stories op Instagram: @Oktoberdots wanneer je jouw aankoop deelt!


De mok op de foto bovenaan komt van TKmaxx Nijmegen en kocht ik al in de herfst. Helaas kan ik deze dus niet voor je linken.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Warme winter mokken
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.