• No Products in the Cart

Warme Winter Boots

Een van de leukste dingen van de winter vind ik de heerlijke schoenen die je kunt dragen! Ik ben gek op alles dat zacht is, dus laarsjes of schoenen met een zachte voering zijn mijn favoriet. Daarom deel ik vandaag een lijst met warme Winter boots met jullie.


Als het kon dan zou ik het liefst ALLE laarsjes in deze blogpost zelf kopen. Maar ten eerste is dat te duur. En ten tweede heeft niemand zo veel laarzen nodig! Dus ik ben heel benieuwd naar jullie favoriet, wie weet helpt dat me een keuze te maken.

Zoals altijd kun je op de afbeeldingen klikken om meteen naar de website te gaan waar de winter boots te koop zijn. De meeste laarzen zijn in meedere kleuren verkrijgbaar. Dus vind je het model leuk maar de kleur niet, klik dan vooral even op de foto om de andere kleuren te bekijken.
Fun fact: de meeste laarsjes uit deze blogpost zijn minder dan €50,-!


Warme Winter Boots


Let me know! Welke van de bovenstaande warme Winter boots is jouw favoriet? Ik kan echt niet kiezen. Vaak ga ik in de winter voor bruine laarsjes, want dat combineert zo mooi met alle warme kleuren die ik draag. Maar ik heb al een cognac paar, dus misschien ga ik wel voor donkerbruin deze keer. Alhoewel ik de rode laarsjes met bont ook echt ontzettend leuk vind. Lastig.. HELP!


Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

28 november 2020
4 december 2020

RELATED POSTS

Geef een reactie

X