• No Products in the Cart

Warme Faux Fur Jassen

oktoberdots warme faux fur jassen

Wanneer ik een van m’n heerlijke faux fur jassen draag krijg ik daar regelmatig vragen over. Zijn ze warm? Waren ze duur? Waar heb ik ze vandaan? Omdat ik jaaaaren met mijn jassen doe kan ik mijn exacte jassen niet meer linken. Maar ik heb wel een collectie gemaakt met warme faux fur jassen die ik zelf zo zou kopen!


Hieronder zie je allerlei geweldige jassen! Hoe warm ze zijn weet ik natuurlijk niet, maar ik heb er inmiddels wel genoeg gezien en gevoeld om te weten dat deze allemaal onwijs zacht gaan zijn! En vaak zijn er in januari ook al genoeg sales begonnen, dus kun je de jassen voor een leuk prijsje shoppen maar ze zullen ook een stuk sneller uitverkocht zijn.

Ik het ze onderverdeeld in 2 categorieën. Jassen van €50,- of minder, en jassen van €100,- of minder. Op deze manier kom je hopelijk niet voor onaangename prijs-verrassingen te staan.

Klik op de afbeelding van de jas die je leuk vindt om direct naar de website te gaan waar ie te koop is. Daar kun je ook meteen de prijs en beschikbare maten en kleuren zien. Op het moment dat ik deze blogpost schrijf is alles nog op voorraad!


Faux fur jassen onder €50


Faux fur jassen onder €100


Zoals je ziet zijn er genoeg super toffe jassen verkrijgbaar voor (bijna) elk budget. En natuurlijk zijn er ook nog heel veel jassen te vinden die duurder zijn dan €100,-. Maar aangezien ik er dat zelf niet aan uit zou geven, vind je die niet terug in deze collectie.

Voor welk van deze warme faux fur jassen zou jij gaan als je er eentje kon kiezen?


Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

16 januari 2021

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Beantwoorden

    Liesje

    6 december 2021

    Wat een mooie jassen! Toevallig heb ik vorige maand bij Stradivarius een hele fijne zachte jas gekocht (met capuchon!) die erg veel lijkt op dat zwarte jasje van Vero Moda.
    Hij is zo lekker zacht dat ik ‘m bijna niet meer uit wil trekken als ik ‘m aan heb : )

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: