• No Products in the Cart

Vegan gezichtsverzorging

oktoberdots Vegan gezichtsverzorging facetheory

Een hele tijd terug was ik op zoek naar nieuwe gezichtsverzorging, het liefst volledig plantaardig en zonder al te veel agressieve ingrediënten. Ik kreeg allerlei tips van jullie waaronder Paula’s Choice en The Body Shop. Maar uiteindleijk heb ik gekozen voor de vegan gezichtsverzorging van FaceTheory.


Naast het feit dat FaceTheory volledig vegan is en ook niet getest is op dieren, had dit merk nog een paar andere voordelen voor mij. Zo is het verpakt in glazen potjes, dus niet in plastic. Én bevatten de producten weinig tot geen olie. Mijn huid reageert namelijk niet goed op vettige producten zoals tea tree en argan olie.


Mijn gezichtsverzorging routine

Ik heb een fijn pakket besteld bij FaceTheory met de volgende producten:

oktoberdots Vegan gezichtsverzorging facetheory

FaceTheory heeft ontzettend veel producten om uit te kiezen, afhankelijk wat voor jouw huid nodig is. En je kunt kiezen voor producten met een subtiele geur of geurloos. De meeste producten die ik gekozen heb hebben een fijn, frisse geur. De gezichtreiniger en dagcreme ruiken naar citrusvruchten en de nachtcreme naar heerlijke lavendel.


Maar werkt het nou dan ook?

Natuurlijk kon ik niet meteen een blogpost schrijven over deze vegan gezichtsverzorging, want ik moest het eerst testen. Maar na 4 maanden kan ik zeggen: ik ben fan!

Ik heb duidelijk minder last van acné en als ik wel eens een puistje heb dan is het zo weer weg. Ook maakt mijn huid heel makkelijk littekens en ik merk dat deze een heel stuk lichter zijn en sneller wegtrekken als ik het serum dagelijks gebruik.

Je hebt maar weinig nodig van de producten voor een goede werking, dus je doet er ook nog eens lekker lang mee. Eigenlijk zitten er gewoon geen nadelen aan deze producten. Ik ben er zeker heel tevreden over.


20% korting op FaceTheory

Lijkt het jou ook fijn om een keer iets van FaceTheory vegan gezichtsverzorging te proberen?
Via onderstaande link krijg je 20% korting!

FaceTheory met 20% korting shoppen


Deze blogpost is niet gesponsord, de producten heb ik gewoon zelf besteld, betaald en getest omdat ik er naar op zoek was en mijn mening met jullie wil delen.

18 januari 2021
29 januari 2021

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Nathalie

  25 januari 2021

  Ah serieus, ik was net op zoek naar iets. Ik hem nu megadure dagcreme maar ik vind hem helemaal niet zo fijn. Heb ook altijd last van acne, dus superfijn dat jij hem getest hebt. Deze wil ik ook wel proberen!

  • Beantwoorden

   Babet

   25 januari 2021

   Haha wat een timing dan! Je kunt op hun website ook een test doen om te kijken welke producten het beste bij jouw huid en problemen past, dan weet je zeker dat je het goede bestelt 🙂

Geef een reactie

X
%d bloggers liken dit: