Lees alsjeblieft de FAQ vragen en antwoorden voordat je een mailtje stuurt.
Veel vragen worden op deze pagina beantwoord en het is sneller om ze hier te lezen dan te wachten op een antwoord op je mail!

Bestellen

1Kun je een product voor me reserveren?
Helaas niet. Als je zeker wilt zijn dat je een item kunt bestellen, wacht dan niet te lang. De meeste items zijn beperkt in oplage.
2Als een product uitverkocht is, komt het dan nog terug?
De meeste producten in de shop komen niet terug op voorraad wanneer ze uitverkocht zijn. Als het niet in de webshop staat is het in elk geval op dit moment echt uitverkocht.
3Kan ik 1 losse boekenlegger bestellen?
Het minimum bestelbedrag is €5,-. Één losse boekenlegger bestellen is dus niet mogelijk, gelukkig is er genoeg leuks om uit te kiezen!
4Bestellen van buiten de EU (importkosten)
Wanneer je een bestelling plaatst van buiten de EU kan het gebeuren dat je extra importkosten moet betalen, afhankelijk van het land waarin je bestelling bezorgd wordt. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

BETALINGEN

1Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Je kunt in de webshop betalen via de betaalmethoden :
– iDeal
– PayPal
– Bancontact
– SOFORT Banking

Helaas is het niet mogelijk om achteraf te betalen.

VERZENDING & BEZORGING

1Verzendkosten binnen Nederland
Bestel je voor meer dan €50,- met een afleveradres in Nederland? Dan is de verzending gratis!

Bestel je minder dan €50,-, dan betaal je een vast tarief van €3,50 voor brievenbuspost. Moet je bestelling als pakket verzonden worden? Dan betaal je €6,95 bij bestellingen van minder dan €50,-.
2Verzendkosten binnen Europa
Bestel je vanuit Europa en bestel je voor €75,- of meer? Dan is verzending gratis!

Bestel je voor minder dan €75, dan zijn de verzendkosten voor brievenbuspost standaard €6,95. Moet je bestelling als pakketpost verzonden worden? Dan betaal je €8,95 of €12,95 afhankelijk van het formaat van je pakket.
3Verzendkosten buiten Europa
Bestel je van buiten Europa en bestel je voor €100,- of meer? Dan is verzending gratis!

Bestel je voor minder dan €75, dan zijn de verzendkosten voor brievenbuspost standaard €6,95. Moet je bestelling als pakketpost verzonden worden? Dan betaal je €9,95 of €23,95 afhankelijk van het formaat van je pakket.
4Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Je bestelling wordt gewoonlijk binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Binnen Nederland worden bestellingen meestal de dag na verzenden geleverd, maar in drukke periodes kan dit iets langer duren.
5Kun je de bestelling op een bepaalde datum bezorgen?
Als je je bestelling op een speciale datum wilt laten bezorgen, neem dan eerst contact met mij op voordat je je bestelling plaatst. Ik kan het nooit garanderen, maar ik kan het altijd proberen!
6Kan ik/jij mijn pakket volgen?
Nee, ik verzend alle kleine bestellingen met boekenleggers en postkaarten per gewone post zonder track&trace. Bestellingen die als pakketpost verzonden worden zijn wél te volgen via track & trace.
7Mijn bestelling is nog niet aangekomen
1. Controleer of het adres in de bevestigingsmail van je bestelling correct is. Als je het verkeerde adres hebt ingevuld kan ik helaas niets voor je doen.

2. Houd rekening met een levertijd van maximaal 2 weken in Nederland, maximaal 4 weken in Europa en maximaal 2 maanden internationaal. Het spijt me heel erg dat het zo lang duurt, maar verzending duurt tegenwoordig vrij lang, vooral in de drukste maanden van het jaar.

RETOUREN

1Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ben je ontevreden over je bestelling? Het spijt me dat te horen! Stuur me binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een e-mail op: babet@oktoberdots.com en we komen er wel uit!
2Retourkosten
De kosten voor het retour sturen van (een deel) van je bestelling is voor eigen rekening.

Wanneer je je volledige bestelling retourneert ontvang je uiteraard wel de betaalde verzendkosten voor het plaatsen van je bestelling terug!

KORTINGEN & REPS

1Is er een kortingscode beschikbaar?
Ik deel regelmatig kortingscodes via de nieuwsbrief en af en toe via Instagram. Schrijf je dus snel in onderaan de pagina!
2Kan ik gratis producten krijgen als ik ze online promoot?
Super leuk dat je Oktoberdots wilt promoten, maar ik ben momenteel niet op zoek naar promoters.
3Ben je op zoek naar reps?
Momenteel is Oktoberdots niet op zoek naar reps of partners. Maar hou de socials in de gaten voor wanneer dat wel zo is!