Tv-meubel herfst decoratie - Oktoberdots

Tv-meubel herfst decoratie

Bijna elke keer dat ik een foto van mijn tv-meubel deel krijg ik vragen over de slinger met blaadjes of de fairylights. Daarom deel ik in deze blogpost de linkjes naar mijn TV-meubel herfst decoratie!


Tv-meubel herfst decoratie: Fairylights

Als eerste zal ik de vraag beantwoorden die het meest gesteld wordt over de fairylights achter mijn TV. Ja, die hangen er echt het hele jaar. Inmiddels hangen ze er 2 jaar en tot nu toe doen ze het top.

Ik heb achter het tv-meubel een draad gespannen en daar hangen de lichtjes aan. De lichtjes zelf wegen echt heel weinig, dus je hoeft niet met schroeven of spijkers aan de slag. Gewone “plak-spijkers” zijn ruim voldoende.


Tv-meubel herfst decoratie: Bladeren slinger

Vervolgens heb ik ook een bladeren-slinger opgehangen boven de TV. Dit geeft natuurlijk instant herfst-vibes en hangt niet in de weg. De haakjes waar ik deze slinger aan op heb gehangen worden met de bladeren meegeleverd, super handig. Aan deze haakjes kun je dus ook door de seizoenen heen verschillende decoratie-slingers hangen.

De slinger die ik hieronder link komt in een set van 2, hartstikke voordelig dus! Hij is er in 3 verschillende kleuren: Rood, Groen & Gemengd. Ik heb zelf de gemengde slinger hangen.


Pompoms

Pompom slinger DIY

Ook heb ik onder de TV een slinger van pompoms liggen. Hier heb ik zelf weinig ruimte omdat er een grote box ligt. Maar de pompom slinger past er makkelijk voor én laat het geluid prima door. Een goede oplossing dus. De pompom-slinger maak je makkelijk zelf, klik op de knop hieronder om naar de DIY te gaan.


Meer herfst-decoratie?

Heb je nog vragen over andere herfst-decoratie of vraag je je af hoe je het beste bij jou kan doen? Laat hieronder een comment achter en ik help je graag!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Tv-meubel herfst decoratie
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.