Sugar Bear Hair Review - Hair grow vitamines - Oktoberdots

Sugar Bear Hair Review

Ik krijg vrij vaak vragen over de dingen die ik gebruik(d) om mijn haar sneller te laten groeien. Een van de dingen die de meesten van jullie op mijn Instagram-account hebben gezien, zijn waarschijnlijk de blauwe beervormige vitamines. Dus nu mijn haar extreem geruïneerd is en ik net een nieuwe batch heb gekocht, dacht ik dat het een goed idee zou zijn om een Sugar Bear Hair Review te schrijven.


Zoals met al mijn “beauty gerelateerde” berichten wil ik beginnen met te zeggen dat ik deze recensie schrijf op basis van mijn persoonlijke ervaring. Wat voor mij werkt, hoeft niet per se ook voor jou te werken.


Een beetje achtergrondinformatie


Ik heb veel verschillende soorten vitamines geprobeerd die je haar zouden laten groeien, van veel verschillende merken. En de meeste deden niet echt iets voor mijn lengte, althans niets opvallends.

Ik heb geen dikker haar of meer haar nodig, ik wil gewoon dat het SNEL groeit. De eerste keer dat ik SugarBearHair-vitamines kocht, was toen ik klaar was met mijn pixie-snit en ik zo snel mogelijk wilde ontgroeien over het ongemakkelijke “ik laat mijn haar uit de fase groeien”.


Dit zijn enkele dingen die Sugar Bear Hair je op hun website vertelt. Ik heb de tekst iets korter gemaakt, maar ik heb niets veranderd:

SugarBearHair-vitamines zijn vegetarisch, dierproefvrij, gemaakt in de VS en met natuurlijke bessen.

Sugar Bear Hair is geformuleerd met essentiële haarvriendelijke vitamines zoals biotine, foliumzuur en vitamine D. Onze vitamines bevatten geen hormonen, dus het heeft geen invloed op je gezichts- of lichaamshaar.
Geen gelatine, zuivel en gluten. En geen bijwerkingen.

Er zijn 60 gummies per fles die 30 dagen meegaan. We raden 2 gummyberen per dag aan.

De vitamines werken het beste gedurende minimaal 3 maanden, maar de beste resultaten zijn na 6 maanden. De resultaten zullen van persoon tot persoon verschillen.Dus dat is vrij duidelijk. Geen snorren, wat geweldig is, en geen andere bijwerkingen. Je moet de vitamines minimaal 3 maanden gebruiken om echt verschil te zien, dus bestelde ik 3 flesjes.


Mijn Sugar Bear Hair Review

Dit is de 3e keer dat ik Sugar Bear Hair-vitamines koop. Dat zegt genoeg toch?

Ik merk echt echt verschil. Ik word niet gesponsord door dit merk (I wish!!) en dit is mijn eerlijke mening, maar deze vitamines werken geweldig voor mij. Mijn haar groeit al behoorlijk snel, iets meer dan 1 cm per maand. Maar als ik deze blauwe beren neem, is het elke maand dichter bij 2 cm. Dat is waanzinnig snel!Een ding dat je moet onthouden is dit: wanneer je haar beschadigd is, breekt het. Dus omdat ik mijn haar altijd verf, meet ik niet de hele lengte van mijn haar, ik meet mijn wortels. Dit is een perfecte indicator voor groei, omdat je haar niet vanaf de punten groeit, maar vanaf de wortels.

Ik heb niet het gevoel dat het mijn haar dikker maakt, ik heb al heel dik haar. Maar het heeft wel effect op mijn nagels. Mijn nagels zijn niet zo sterk na 20 jaar erop gebeten te hebben en deze vitamines zorgen ervoor dat ze behoorlijk snel groeien. Dus terwijl ik de beren gebruik, houd ik mijn nagels kort om te voorkomen dat ze afscheuren. Want hoewel ze dingen snel laten groeien, maakt het ze in mijn geval niet sterker.Terwijl ik dit schrijf heb ik 0 uitgroei omdat mijn haar afgelopen vrijdag dood is gebleekt (helaas is dat letterlijk). Dus ik zal proberen eraan te denken om volgende maand een foto te plaatsen van de voortgang. En nog een na 3 maanden.

6 weken update: Na 6 weken waarvan ik Sugarbear hair 5 weken slik is dit hoeveel mijn haar is gegroeid! (Ik heb het na een week helemaal zwart geverfd) Het beschadigde korte deel breekt nog steeds aan de uiteinden, maar je kunt van de gezonde kant zien dat het iets meer dan 3 cm is gegroeid!! Ik hoop echt dat ik over een paar weken weer een rechte pony kan knippen.

Conclusie: als je je haar sneller wilt laten groeien en je hebt er het geld voor dan zou ik SugarBearHair vitamines zeker aanraden!


Wat dacht je van SweetBunnyHare vitamines?

Het is een logische vraag die sommigen van jullie me stelden: Heb ik SweetBunnyHare-vitamines geprobeerd? (Dit is een veganistische en iets goedkopere optie voor haarvitaminen in de vorm van roze konijntjes.)

Ja, ik heb deze ook geprobeerd, maar ik merkte dat ze minder voor mij werkten dan SugarBearHair. Als je veganist bent, denk ik dat je ze eens zou kunnen proberen, ik zeg zeker niet dat ze niet werken. Maar als je dat niet bent, zou ik voor de blauwe vitaminedieren gaan. Ze zijn iets duurder, maar als je bij verschillende (online)winkels voor de laagste prijs gaat kijken is het maar 2 of 3 euro meer per maand en dat vind ik het waard.


Als je nog andere vragen hebt over deze SugarBearHair-vitamines of andere haargerelateerde vragen, laat dan gerust een reactie achter onder deze blogpost en ik zal mijn best doen om je zo goed mogelijk te beantwoorden!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

1 Comment

  1. […] can help your hair thicken and grow faster, restoring health as it does so. Some companies, such as Sugar Bear Hair, have come up with formulas that people are raving about as it helps restore their hair […]

Geef een reactie

Sugar Bear Hair Review
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.