Stoofpot met paddenstoelen & rode wijn - Recipe - Oktoberdots

Recepten zijn op dit moment nog niet (goed) zichtbaar op de nieuwe website.
Ik werk er hard aan om ze er weer op te krijgen, bedankt voor je geduld!

Stoofpot met paddenstoelen & rode wijn

Bij stoofschotels denken veel mensen automatisch aan vlees, maar dat hoeft niet zo te zijn! Deze vegan Stoofpot met Paddenstoelen & rode wijn met wortelen is de perfecte, stevige stoofpot voor een stormachtige herfstavond.

Deze geweldige stoofpot bevat uien, champignons, wortelen, rode wijn, peterselie en ik heb de laatste 5 minuten ook gekookte kastanjes toegevoegd. Ik ben dol op kastanjes in mijn herfstgerechten en ze pasten goed bij de rest van de smaken!

Mushroom & red wine stew recipe

We hebben romige aardappelpuree gemaakt die bij de andere smaken in deze stoofpot past, maar het zou ook geweldig zijn met rijst of quinoa. Het is absoluut een van mijn favoriete recepten om elke herfst te maken.


Klik hier voor het recept voor Stoofpot met Paddenstoelen & Rode Wijn


OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Stoofpot met paddenstoelen & rode wijn
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.