Spinnenweb lantaarntjes DIY voor Halloween - Oktoberdots

Spinnenweb lantaarntjes

Aangezien Halloween steeds dichterbij komt heb ik de komende tijd wat simpele maar toch super spooky Halloween DIYs voor jullie. Je kunt ze maken met veel dingen die je gewoon al in huis hebt. En de spullen die je eventueel wel nog moet aanschaffen zijn overal verkrijgbaar. Zo ook alles wat je nodig hebt voor deze Spinnenweb lantaarntjes.


Deze DIY is echt super makkelijk te maken, ook met kids (hoera! Eindelijk een kindvriendelijke DIY!). En het voordeel is dat ie zo weinig kost, dat je ze na Halloween gewoon weg kan gooien. Want voor een paar cent maak je volgend jaar gewoon weer nieuwe.


Dit heb je nodig voor Spinnenweb lantaarntjes:

  • Glazen potjes met deksel
  • Zwarte verf & kwasten
  • Lijm & een kwast
  • Spinnenweb & spinnetjes
  • Elektrische kaarsjes

Het meeste heb je waarschijnlijk al in huis wanneer je, net als ik, graag leuke DIYs maakt.

Maak de glazen potjes en de deksels goed schoon en droog.

Verf de deksels zwart aan de rand en de binnenkant. Dit ga je straks namelijk zien, het deksel wordt de onderkant van deze lantaarntjes.

Smeer lijm over de hele buitenkant van je glazen potjes en plak hier de spinnenwebben op. Je kunt het zo dik of dun doen als je zelf wilt.

Is de lijm droog? Dan kun je de spinnetjes er op plakken! Dit kan met lijm, een lijmpistool of dubbelzijdig plakband.

Plaats een elektrisch kaarsje op het deksel, draai de pot erop en klaar zijn je creepy Spinnenweb lantaarntjes!


Oktoberdots Halloween Spinnenweb lantaarntjes

Heb jij deze leuke Halloween lantaarntjes gemaakt naar aanleiding van mijn blog? Tag me dan alsjeblieft in je foto’s op Instagram @Oktoberdots!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Spinnenweb lantaarntjes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.