Spannende Halloween Series - Oktoberdots

Recepten zijn op dit moment nog niet (goed) zichtbaar op de nieuwe website.
Ik werk er hard aan om ze er weer op te krijgen, bedankt voor je geduld!

Spannende Halloween Series

Ben je op zoek naar de meest spannende Halloween series om te kijken deze oktober? No worries, ik heb de allerbeste series van de afgelopen jaren voor je op een rij gezet. Zo hoef jij je geen minuut af te vragen wat je moet kijken deze maand!


Ik doe mijn best om zo vele mogelijk Halloween thema series weg te zetten hier, maar het kan natuurlijk zijn dat ik er een paar mis. Mocht je een aanrader hebben die niet op de lijst staat, laat dan vooral een comment achter onder deze blogpost, dan voeg ik ‘m toe.

Helaas weet ik niet waar alle series te bekijken zijn en dat verandert te vaak om uit te zoeken en hier up-to-date te houden. Maar je kunt ze altijd wel érgens vinden, is het niet op Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime dan zijn ze misschien ergens anders wel online te vinden. Wanneer het “Originals” zijn, dus echt gemaakt voor of door een streaming platform dan zal ik dat er uiteraard bij zetten!


Spannende series om te kijken rond Halloween

Deze series zijn allemaal ideaal om te kijken rond Halloween. Van spookverhalen tot zombies, heksen en vampieren. Al deze series geven je het perfecte griezel-gevoel. Maar ze zijn echt niet allemaal doodeng gelukkig, voor iedereen zit er wel wat tussen. Ik probeer de series te sorteren op genre: zijn ze grappig-griezelig, spannend of echt gewoon doodeng? Check het hieronder!


Teen-Halloween series

Super toffe series met tieners in de hoofdrol om tijdens de oktober maand te kijken. Of het nu gaat om heksen, enge online trends of mysterieuze omstandigheden. Deze series zijn stuk voor stuk perfect voor Halloween.

Chilling Adventures of Sabrina – Netflix

Creeped Out – Netflix

October Faction – Netflix

Scream Queens – Disney+

Locke & Key – Netflix

The Order – Netflix

I Know What You Did Last Summer – Prime Video


Halloween series met een dosis humor

Al deze series zijn spookachtig op hun eigen manier. Denk aan zombies, vampires en demonen. Maar ze zijn ook allemaal erg grappig!

iZombie – Netflix

What We Do In The Shadows – Disney+

Santa Clarita Diet – Netflix

Good Omens – Prime Video


Shows met een romantische vibe

Ben je iets meer in een romantische bui? In al deze series vind je bovennatuurlijke elementen maar ook een heleboel (onbeantwoorde) liefde!

Charmed

True Blood

Ghost Whisperer

Buffy the Vampire Slayer

The Vampire Diaries – Prime Video


Spannende Halloween series

Stranger Things – Netflix

Black Mirror – Netflix

Sleepy Hollow – Disney+

Bloodride – Netflix

Siren – Disney+


Enge Horror series

The Haunting of Hill House – Netflix

The Haunting of Bly Manor – Netflix

Slasher – Netflix

American Horror Story – Disney+

American Horror Stories – Disney+

Ratched – Netflix

The Strain – Disney+

The Walking Dead – Disney+

The Exorcist – Prime Video


Hopelijk zit er wat voor je tussen! Of je nou gaat voor een Haunted house, aliens, heksen of romantische vampiers, voor iedereen is er wel een spannende Halloween serie te vinden op deze lijst!

Mist er volgens jou iets wat écht op deze lijst hoort? Laat dan hieronder een berichtje achter zodat ik ‘m toe kan voegen. Zo maken we samen deze lijst met herfst films, Halloween films en series voor het najaar steeds completer!


Kijk je liever films? Of misschien juist comfy & cosy herfst series of films? Kijk dan eens bij de rest van mijn blogposts over Films & Series!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

4 Comments

  1. Nathalie schreef:

    Ohhh zo fijn deze lijst, vooral omdat het niet alleen maar van die doodenge films zijn (kan ik echt slecht tegen), thanks!

  2. […] Wil je nog meer film- & serie-inspiratie? Klik dan HIER! […]

  3. […] En als je nog meer Halloween kijk-inspiratie wilt, lees dan mijn blogpost over de leukste Herfst & Halloween films en series! […]

Geef een reactie

Spannende Halloween Series
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
%d bloggers liken dit: