Slapen tussen de pompoenen - Oktoberdots

Slapen tussen de pompoenen

Een nachtje slapen tussen de pompoenen. Dat klinkt jullie als herfst-fans vast ook als muziek in de oren. Afgelopen weekend mocht ik deze droom beleven. Via de brouwerij Gebrouwen door Vrouwen kreeg ik een nachtje weg inclusief koelkast gevuld met hun fantastische pompoenbier. Hoe dat was en andere details lees je in deze blogpost!


Deze overnachting wordt dus mede-mogelijk gemaakt door Gebrouwen door Vrouwen! Zij hebben sowieso het allerlekkerste pompoenbier van Nederland (en andere heerlijke bieren). Maar ze hebben ook een fantastisch leuk Instagram account: go check it out!


Slapen tussen de pompoenen

Ik mocht zelf een dag uitkiezen om een nachtje te slapen bij B&B Het Balkon van Groesbeek. Een super cute bed & breakfast in Groesbeek (bij Nijmegen). In het prachtige gebied Berg & Dal. Deze B&B staat op het erf van een boerderij waar dus pompoenen verbouwd worden.

Het idee van “slapen tussen de pompoenen” is overigens niet overdreven. Voor het huisje zit een klein terrasje en direct daar achter begint het pompoenveld! Je ziet dus letterlijk de pompoenen liggen op het veld vanuit je huisje.

Daarnaast is het huisje zelf ook erg fijn. Ruim, fijn meubilair en mooi ingericht. Speciaal voor onze komst had de eigenaresse Laura ons verblijf aangekleed met pompoenen en Halloween details. Zelfs het dekbedovertrek was in herfst stijl!


Pompoen-alles!

In de koelkast stonden de heerlijke Pumpkin Party biertjes van Gebrouwen door Vrouwen al gekoeld klaar en van ijsboerderij Foxhill kregen we vers pompoenijs. Alles was echt op en top verzorgd. Voeg daar het lekkere weer en geweldige uitzicht aan toe en onze overnachting kon niet meer stuk!

Omdat er geen TV in de B&B is hadden we zelf een beamer mee genomen om zo toch een film te kunnen kijken. Aangezien het te koud was om heel de avond buiten te blijven zitten. We maakten een kaasplankje, trokken wat biertjes open en de rest van de avond hebben we gerelaxed.

De volgende dag werden we ‘s ochtends verrast met een fantastisch uitgebreid ontbijt. Alles was zo ontzettend goed verzorgd dit nachtje weg. Ik kan Het Balkon van Groesbeek echt oprecht aanraden aan iedereen die in deze omgeving wil verblijven. De herfst en de winter zijn volgens mij super toffe seizoenen om hier een nachtje (of meer) te mogen doorbrengen.


Pompoenen shoppen

Slapen tussen de pompoenen kopen

Uiteraard zijn we niet vertrokken zonder nog even wat pompoenen te scoren bij Groentenhof Poelen, de boerderij waar de B&B op staat. De keuze was gigantisch, alle kleuren en maten die je maar kunt wensen. Ik heb een kratje met 8 eetbare pompoenen meegenomen om de komende tijd lekker mee te kunnen koken!


Lieve Laura van Het Balkon van Groesbeek en dames van Gebrouwen door Vrouwen: MEGA bedankt voor deze onwijs toffe ervaring!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Slapen tussen de pompoenen
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.