• No Products in the Cart

Schotse Ruit kleding

Oktoberdots Schotse ruit kleding

Schotse ruitjes of Tartan is het thema dat ik dit jaar met kerst ga aanhouden. Van mijn dekbedovertrek tot decoratie in huis. Maar niet alleen dat. Ook Schotse Ruit kleding is iets dat ik extra veel ga dragen deze kerst. Ik verzamelde voor jullie de tofste kledingitems met tartan prints!


Ik heb verschillende categorieën met Schotse ruit kleding gemaakt. Hieronder vind je een toffe selectie broeken, jurken, rokken & tops. Allemaal met een prachtige tartan print!

Wil je meer weten over een item? Klik dan op de afbeelding, dan ga je direct naar de website waar het te koop is en kun je alles zien over voorraden, prijzen en levertijden.


Tartan tops, blouses & meer


Schotse Ruit broeken & leggings


Rokken met tartan print


Jurkjes met ruitprint


En wat is jouw favoriete tarten item uit deze lijst? Ik vond het heel moeilijk om een selectie te maken want er is zó veel toffe Schotse ruit kleding te vinden online.

Het jurkje dat je hier links boven ziet is in mijn winkelwagen beland. Ik twijfel nog een beetje omdat ie best wel prijzig is, maar ik vind ‘m zo gaaf en het zijn echt helemaal mijn kleuren! Maar als ik heel eerlijk ben, dan zou ik AL deze items die je hier ziet wel willen hebben haha.

Hopelijk zit er wat leuks voor je tussen. Ik vond het in elk geval erg leuk om deze lijst samen te stellen en er volgen binnenkort nog meer blogposts met Tartan/Schotse ruit als thema!


Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

19 november 2020

RELATED POSTS

Geef een reactie