Rock-festival outfits voor curvy & mid-size vrouwen - Oktoberdots

Rock-festival outfits

Geloof het of niet, maar over anderhalve week gaat deze 30-plusser voor het eerst in 12(?) jaar naar een festival! 3 volle dagen met fantastische bands en hopelijk heel veel gezellige mensen. Natuurlijk zou ik mij niet zijn als ik alles niet tot in de puntjes zou plannen, inclusief 2 rock-festival outfits!


Het festival waar ik samen met een vriendin heen ga is Jera on Air, een punk-rock & metal festival. En voor jullie denken dat ik echt heel ruig ben.. het zijn de rustigste bands op dit festival waar ik voor ga. Neck Deep, Hot Milk, Silverstein, While She Sleeps en Trash Boat staan hoog op mijn lijstje.

Maar natuurlijk ga ik niet alleen voor de bands, ik heb ook ontzettend veel zin in het hele sfeertje van een festival. Lekker buiten, drankjes drinken, met random mensen kletsen en niet te moeilijk allemaal. Daarom zijn mijn rock-festival outfits niet echt Coachella-waardig. Ik heb geprobeerd stijlvol met praktisch te combineren.


Festival outfit met zwart jurkje

De eerste outfit is duidelijk voor de eerste 2 dagen, wanneer alles nog fris en fruitig voelt. Een stoer zwart jurkje gecombineerd met allemaal zwarte accessoires. De lengte van deze jurk is ook perfect, niet te kort dus je staat niet zomaar in je blote kont.

Curvy mid-size rock-festival outfit jurk

Rock-festival look met shorts

Outfit 2 is een stukje stoerder en misschien ook meer basic. Lekker praktisch en makkelijk uit te breiden met accessoires.

Curvy mid-size rock-festival outfit shorts

Door op de linkjes in deze blogpost te klikken ga je direct naar de shops.
Een deel van deze linkjes zijn affiliate links, dit houdt in dat ik een klein percentage krijg van het aankoop bedrag wanneer jij wat via mijn links koopt. Jij betaalt hier niets extra voor! Wil je meer weten? Klik dan HIER.


Dus dit zijn mijn 2 rock-festival outfits voor Jera on Air. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien en wie weet heb je er zelf nog wel inspiratie uitgehaald!

Welk van deze 2 outfits zou jij zelf het snelst dragen?

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Rock-festival outfits
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.