Receptenboek maken - Fotoboek laten drukken - Oktoberdots

Receptenboek maken

Hoe leuk is dit? Je eigen receptenboek maken! Iets dat stiekem al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Het was ontzettend moeilijk om een keuze te maken uit de recepten, maar het is gelukt. Het receptenboekje is klaar en jij kunt er nu één winnen!


Toen ik een mailtje kreeg van Fotofabriek of ik samen wilde werken was ik meteen enthousiast. En toen ze met het idee kwamen om een receptenboekje uit te brengen wist ik dat het een fantastische samenwerking zou worden!

Een receptenboek(je) maken stond eigenlijk stiekem al een hele tijd op mijn wensenlijstje. Natuurlijk heb ik alle recepten hier ook handig bij elkaar op de website. Maar het is zó veel leuker om het in een boekje te hebben.


oktoberdots fotofabriek receptenboek maken

Een eigen fotoboek laten drukken

Bij Fotofabriek.nl kun je een fotoboek maken precies zoals je het zelf wilt. Je kunt gebruik maken van hun online programma om een mooie creatie te maken. Maar je kunt ook een PDF uploaden die je op je eigen computer hebt gemaakt. Ideaal voor mij als vormgever natuurlijk!

Ik heb geprobeerd een zo compleet mogelijk receptenboek te maken. Met 2 basis recepten die in veel recepten terugkomen. Een aantal zoete recepten, een paar drankjes, wat snacks en natuurlijk mijn favoriete pompoen-soep recept. Ik ben onwijs blij met het resultaat, de kaft is perfect uitgelijnd en afgewerkt. En het papier van het binnenwerk is ook lekker stevig én mat zodat het goed te lezen is.


oktoberdots fotofabriek receptenboek inhoud

Wat ook een vermelding waard is is de duurzaamheid van Fotofabriek. Ze drukken zonder enige chemische producten. De inkt die ze gebruiken is milieuvriendelijk én ook meteen veel beter voor de medewerkers. De fotoboeken worden verpakt met zo min mogelijk plastic en ze doen op nog veel meer vlakken hun best om het milieu zo min mogelijk te belasten.


Naast fotoboeken kun je bij Fotofabriek.nl nog veel meer toffe items laten maken. Bier- en wijnkisten bijvoorbeeld, maar ook mokken en zelfs een mondkapje bedrukken behoort tot de mogelijkheden.

Eigenlijk is dat best een leuk idee. Een mondkapje ontwerpen en laten drukken in kerstthema zodat je helemaal in stijl boodschappen kunt doen deze kerst. Of natuurlijk in herfst-thema, want de herfst duurt nog bijna 2 maanden!


Win een Oktoberdots Anything Autumn receptenboek

En zal ik eens iets heel tofs vertellen? Van Fotofabriek.nl heb ik een extra receptenboekje gekregen om aan één van mijn Nederlandse volgers weg te geven!

Wat je precies moet doen om kans te maken op mijn enige echte receptenboekje lees je op mijn Instagram account: @Oktoberdots

oktoberdots fotofabriek receptenboek winnen

De winactie loopt van 31 oktober 10.00 uur tot 2 november 18.00 uur. Daarna wordt de winnaar door middel van online loting getrokken.


Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met Fotofabriek.nl en bevat affiliate links. Wat dat precies inhoudt lees je HIER

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Receptenboek maken
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.