Pumpkin Juice - Dé basis voor je herfst cocktails - Oktoberdots

Pumpkin Juice

Dit recept voor Pumpkin Juice is echt een “must try”! We kennen het natuurlijk van de bekende films, maar het is ook gewoon een heerlijk herfst drankje. Maak eenvoudig je eigen pompoensap met slechts 3 ingrediënten.


Oké, ik geef toe, als je echt een hekel hebt aan pompoen: dan is deze drank niets voor jou. Als je echter geen grote fan bent maar ook niet perse een hekel hebt aan de smaak dan zou ik ‘m tóch aanraden. Dit sapje smaakt namelijk naar zoveel meer dan alleen pompoen. En het is ook een prima basis voor een cocktail!

In dit recept verwijs ik naar Pompoen Puree: klik hier om te lezen hoe je makkelijk zelf pompoen puree kunt maken


Pumpkin Juice

  • Pompoen puree
  • 300 ml pompoen puree
  • 450 ml appelsap
  • 300 ml ananassap
  1. Mix die de 300 ml pompoen puree, 450 ml appelsap en 300 ml ananassap door elkaar in een blender of met een staafmixer en je drankje is klaar!
Drankjes
Engeland

Pumpkin juice maken

Ik raad voor dit recept trouwens wel echt vers gemaakte pompoenpuree in plaats van uit blik. Het mengt beter omdat het wat natter is, de smaak is iets subtieler en de kleur is gewoon veel mooier.

Serveer dit drankje ijs- en ijskoud, maar voeg niet te veel ijsblokjes toe, want dan verwatert het te veel.

Als je je drankje graag wat meer pit geeft kun je nog een beetje pumpkin spice toevoegen. Maar pas op dat je er niet te veel aan toevoegt, want het kan snel overheersen.


Pumpkin Juice cocktail

Wil je een Pumpkin Juice-cocktail maken? Voeg een beetje “Whipped Cream Vodka” toe. De romige, zoete smaak van deze wodka past ongelooflijk goed bij het pompoensap!


Heb je zelf Pumpkin Juice gemaakt naar aanleiding van mijn blog? Tag me dan alsjeblieft in je foto’s op Instagram @Oktoberdots, ik vind het altijd zo tof om te zien wanneer je iets maakt van mijn blog!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Pumpkin Juice
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.