• No Products in the Cart

Pumpkin Juice

Oktoberdots pumpkin juice

Dit recept voor Pumpkin Juice is echt een “must try”! We kennen het natuurlijk van de bekende films, maar het is ook gewoon een heerlijk herfst drankje. Maak eenvoudig je eigen pompoensap met slechts 3 ingrediënten.


Oké, ik geef toe, als je echt een hekel hebt aan pompoen: dan is deze drank niets voor jou. Als je echter geen grote fan bent maar ook niet perse een hekel hebt aan de smaak dan zou ik ‘m tóch aanraden. Dit sapje smaakt namelijk naar zoveel meer dan alleen pompoen. En het is ook een prima basis voor een cocktail!


Dit heb je nodig voor ±1,5 liter Pumpkin Juice:


Mix die 3 ingrediënten gewoon door elkaar in een blender en je drankje is klaar!

Pumpkin juice maken

Ik raad voor dit recept trouwens wel echt vers gemaakte pompoenpuree in plaats van uit blik. Het mengt beter omdat het wat natter is, de smaak is iets subtieler en de kleur is gewoon veel mooier.

Klik hier om te zien hoe je makkelijk zelf pompoenpuree maakt

Serveer dit drankje ijs- en ijskoud, maar voeg niet te veel ijsblokjes toe, want dan verwaterd het te veel.

Als je je drankje graag wat meer pit geeft kun je nog een beetje pumpkin spice toevoegen. Maar pas op dat je er niet te veel aan toevoegt, want het kan snel overheersen.


Pumpkin Juice cocktail

Wil je een Pumpkin Juice-cocktail maken? Voeg een beetje “Whipped Cream Vodka” toe. De romige, zoete smaak van deze wodka past ongelooflijk goed bij het pompoensap!


18 September 2020
20 September 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT