• No Products in the Cart

Printable Halloween Boomhut Poster

Een tijdje terug verveelde ik me en besloot ik zomaar een illustratie te maken. Uiteindelijk maakte ik een Halloween boomhut, zonder enig doel. Dus nu, een aantal weken later, heb ik besloten om er een printable Halloween Boomhut poster van te maken die jullie gratis kunnen downloaden!

Dus ja, eigenlijk heeft het verder niet zo veel tekst en uitleg nodig! Gewoon een leuke illustratie die je kunt downloaden en printen voor in een lijstje in huis. Of print ‘m klein en maak er kaarten van. Het is in elk geval een leuke Halloween decoratie.

Gratis Printable Halloween Boomhut Poster

Klik hier om de gratis Printable Halloween Boomhut Poster te downloaden


Zoals altijd vind ik het leuk om het resultaat te zien als je één of meerdere van mijn printable gebruikt. Dus als je deze poster hebt geprint en hij staat ergens in je huis, of misschien heb je ‘m in je bullet journal geplakt, dan zie ik graag het resultaat! Tag me vooral in je foto op Instagram: @oktoberdots!

En als je deze printable leuk vindt, dan vind je misschien ook de Halloween Bucketlist printable leuk die ik vorig jaar maakte.
Klik hier om naar de Halloween Bucketlist Printable te gaan!


Deze printable is alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om deze poster te verkopen of op een andere manier te verspreiden. En als je naar deze printable linkt op je eigen website of blog, link dan alsjeblieft naar de complete post en niet alleen naar het bestand, dankjewel!

20 september 2020
22 september 2020

RELATED POSTS

Geef een reactie