Een Foto of Poster op Textiel laten drukken - Oktoberdots

Poster op Textiel

Een foto of print op canvas, aluminium of glas kennen jullie ongetwijfeld. Maar wist je dat ook een poster op textiel kunt laten drukken? Het resultaat is zo ontzettend gaaf! De hele vibe van een poster op textiel is zo anders dan op op een glad materiaal en geeft me meteen een beetje een Cottagecore gevoel.


Een poster op textiel dus. Ik had er nog nooit van gehoord of aan gedacht voor ik een mailtje kreeg van Drukwerknodig.nl. Natuurlijk heb ik ze al regelmatig in diverse woonwinkels gezien, maar hoe veel gaver is het om een poster van stof te hebben met je eigen foto of ontwerp?! Dus toen ik een ontwerp mocht laten drukken om de service en kwaliteit te testen twijfelde ik natuurlijk geen moment.


Maan Poster op Textiel

Je had hem misschien al herkend, maar voor deze super leuke samenwerking met Drukwerknodig.nl heb ik gekozen om een digitale print te maken van mijn Maan schildering op hout. Nu is het een Maan poster op textiel! Hieronder zie je een closeup van de details van de poster, geweldig toch? Je hoeft in elk geval niet bang te zijn dat er details van je favoriete foto of print verloren gaan door het op textiel te laten drukken.

Poster op textiel laten drukken

Extra leuk is dat je deze posters op textiel kunt bestellen met of zonder ophangsysteem. Op deze manier wordt elke volgende bestelling voordeliger. Of bestel ze wel mee maar verf een aantal setjes van het ophangsysteem in een andere kleur. De latjes zijn van 100% hout, dus eventjes licht opschuren en dan is verven geen enkel probleem.

Nog een voordeel van een textielposter vind ik het opbergen. Wanneer je het leuk vindt om te wisselen met je posters, haal je je poster eenvoudig uit het frame, rol het op en bewaar het op een veilige plek. Je kunt zo veel wisselen als je wilt en in tegenstelling tot papieren posters is een poster van stof veel minder kwetsbaar en blijft deze mooi.


Win een Textiel Poster Maan! GESLOTEN

Wat nog leuker is? Van Drukwerknodig.nl kreeg ik 2 van deze beauties en jij kunt er nu 1 winnen! De poster die je op de foto’s ziet is 29,7cm breed en 42cm hoog en komt inclusief prachtig houten ophangsysteem.

Hoe doe je mee?

 • Laat me weten waar jij deze textiel poster zou ophangen (1 lootje per kanaal) op:
  Instagram, Facebook en/of hier op de blogpost
 • Deel deze post 24 uur in je Instagram stories en tag: @Oktoberdots en @Drukwerknodig
 • Je moet minstens 18 jaar oud zijn om mee te kunnen doen
 • Iedereen met een woonadres in Europa kan meedoen aan deze actie
 • De winactie loopt tot 23.59 uur op 23 mei 2021
 • Bij schade of verlies heb je geen recht op een vervangende prijs

Deze blogpost is gesponsord door Drukwerknodig.nl, bedankt voor de leuke samenwerking.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

3 Comments

 1. Quirina den heijer schreef:

  Hoi hoi

  Wat ontzettend gaaf!
  Ik zou hem op mijn dochters kamer hangen! Ze is helemaal weg van heksen en gothic stijl dus dit zou prachtig staan.

  Veel liefs Quirina

 2. Hannah schreef:

  Ik vind dit wel een heel gave ontdekking, posters op textiel! Lijkt me ook prettig met oprollen, als je die uitrolt dan blijven de randen hopelijk niet zo opstaan? Het lijkt mij iig supertof om ‘m te winnen!

 3. Danielle schreef:

  Wat een gave poster! Ik zou deze in mijn gang willen hangen zodat iedereen die binnen komt deze beauty kan bewonderen 😍

Geef een reactie

Poster op Textiel
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.