Pompomslinger - DIY + Printables - Oktoberdots

Pompomslinger

Sommigen van jullie hebben gevraagd waarom ik zoveel pompoms maak. Nou, één reden is: ik vind het gewoon leuk om ze te maken terwijl ik Netflix of een film kijk. De andere reden: deze schattige pompom slinger!


Pompoms maken heeft gewoon iets heel rustgevends. Je hoeft niet echt na te denken, je wikkelt gewoon garen om een cirkel. Een papieren versie als je wilt, maar ik zou deze pompommakers zeker aanraden als je slim bent!

Je kunt deze schattige slinger van pompoms zo groot maken als je zelf wilt. Ik heb alle pompons gemaakt met de 2 middelgrote pompommakers. Sommige in één kleur, sommige in 2 kleuren. Maak het gewoon zoals je wilt!


Dit heb je nodig om je eigen pomponslinger te maken

Zoveel pompoms als je wilt en een vlecht om de pompoms ook aan te bevestigen.Leg de pompoms naast de vlecht om ze in de juiste volgorde te krijgen voordat je ze eraan vastbindt.Trek de touwtjes van de pompoms door de vlecht om ze stevig vast te maken en zorg ervoor dat ze niet verschuiven. Ik begon vanuit het midden van de vlecht zodat de pompoms gelijkmatig verdeeld zijn.Nadat ik alle pompoms aan de vlecht had geknoopt, was dit het resultaat:Maar het was nog steeds een beetje leeg, dus ik maakte nog 10 van de kleinste pompoms en voegde die tussen de grootste gaten toe. Het resultaat is een heel schattige, volle pompomslinger!En dat is het! Een van de dingen die je met pompoms kunt doen. De komende weken laat ik je nog een aantal dingen zien die je met ze kunt doen. Allemaal makkelijk, allemaal leuk!


OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf een slinger met pompoms gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. […] made a cute pompom garland with a LOT of pompoms in Autumn colours to put on my mantle. But this time I went for a different […]

  2. […] Zelf een pompom-slinger maken > […]

Geef een reactie

Pompomslinger
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.