Easy Pompom Makers - DIY - Review - Oktoberdots

Pompom Makers

Vorige week heb ik een setje pompom makers gekocht, want ik heb een aantal projecten met pompoms in de planning staan. Nadat ik deze op Instagram gedeeld had, kreeg ik flink wat vragen. Daarom heb ik besloten om jullie te laten zien hoe deze pompom makers werken!


Ik vind het best wel spannend om dit met jullie te delen want ik heb gisteren mijn allereerste video gefilmd en bewerkt. In plaats van een heleboel plaatjes, dacht ik dat dit makkelijker was om uit te leggen hoe het werkt. Dus daar gaat ie!

Pompom MakersEn dat was het! Zoals je kunt zien heb ik een aantal scenes doorgespoeld. Maar het duurt echt niet meer dan 10 minuten om één pompom te maken. Ik zou deze pompom makers dan ook echt aanraden!

Een van de beste dingen van deze pompom hulpstukjes vind ik dat je niet vooraf hoeft in te schatten hoe lang je draad moet zijn. Je kunt gewoon de hele bol wol gebruiken en je knipt de draad pas af op het moment dat je klaar bent. Maar ook het feit dat je de draad niet door een steeds kleiner wordend gaatje hoeft te trekken scheelt veel tijd. Met deze pompom hulpjes kun je gewoon in kleine bewegingen je pompoms maken in plaats van met je hele bovenlijf om de lange draad door het gat te trekken haha.


Waar kun je deze pompom makers kopen?

Ik weet niet of ze ook verkrijgbaar zijn in een fysieke winkel. Maar ik heb ze via Bol.com besteld en ik had ze de volgende dat al in huis. Klik hier om naar de exacte pompom makerset te gaan die ik gekocht heb.

Ik weet dat er ook andere modellen verkrijgbaar zijn, maar die heb ik niet getest. En heel eerlijk gezegd kan ik me ook niet voorstellen dat die makkelijker werken dan deze die ik nu heb. Met dit setje van 4 kun je 4 verschillende formaten pompons maken, ideaal voor allerlei projecten. Ik heb tot nu toe alle makers gebruikt, behalve de grootste, maar die komt vast ook snel van pas!


Wat ga je dan doen met al die pompoms?

Een vraag die ik veel hoor is “.. Maar wat ga je nu doen met al die pompons dan?” Die vraag beantwoord ik de komende tijd! Ik heb een aantal hele toffe DIYs gepland met pompons die binnenkort online komen.


Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Pompom Makers
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.