Pompoen Wafelijzer - Oktoberdots

Pompoen Wafelijzer

Het zal vast niemand verbazen dat ik dit wafelijzer in de vorm van een pompoen gewoon MOEST hebben toen ik hem zag! Helaas was ie vorig jaar de hele tijd uitverkocht, dus toen ik hem begin deze maand weer tegen kwam heb ik het pompoen wafelijzer meteen besteld.


Ik bedoel, zeg nou zelf, dit is gewoon té cute toch? Super schattige wafels in de vorm van een pompoen uit een oranje wafelijzer. Heel veel meer “Anything Autumn” wordt het niet volgens mij!

Pompoen wafelijzer open en schoonmaken

Ik wil er meteen even bij zeggen dat dit bericht (helaas!) niet gesponsord is. Dit wafelijzer heb ik zelf gekocht en ik geef sowieso altijd mijn eerlijke mening.


Even wat technische details

Het wafelijzer kostte maar $14,99 op Amazon op het moment dat ik hem bestelde. Daar komen nog wel flink wat verzendkosten bij, maar voor dat bedrag kun je geen gigantisch apparaat verwachten. En dat is het dus ook niet.

Wafelijzer met Amerikaanse stekker
  • Stekker: dit is een Amerikaans product, er zit dus een Amerikaanse stekker aan. Je zult zelf een stekker-verloop moeten kopen zodat je hem aan kunt sluiten op een Europees stroomnetwerk.
  • Handleiding: er zit een handig boekje met tips en uitleg bij in verschillende talen. Hierin staat ook meteen hoeveel beslag je moet gebruiken voor de perfect pompoen-wafels.

Pompoen Wafelijzer review

En toen was het tijd voor mijn eerlijk review! Laten we beginnen met het formaat. Ik had wel verwacht dat het een klein wafelijzer was, maar toch moest ik even lachen toen ik ‘m uit de verpakking haalde. Zoals je op de foto kunt zien is ie even groot als mijn hand haha. Nu heb ik geen kleine handjes, maar toch.

De uitleg die bij het wafelijzer zat was duidelijk. Je weet meteen wat waarvoor dient en de uitleg over de hoeveelheid beslag voor de perfecte pompoen-wafels was erg fijn. Het was wel een beetje feeling krijgen maar met elke wafel die ik maakte zagen de pompoentjes er beter uit.

Het wafelijzer is echt binnen no-time warm en bakt de wafels mooi gelijkmatig. Als je de wafels 3 minuten bakt dan komen ze er perfect uit. Maar doordat het zo’n klein apparaat is ben je wel even bezig met wafels maken. Eigenlijk zou je er een stuk of 3 naast elkaar moeten hebben.

Ik heb de wafels na het bakken op een afkoelrekje gelegd zodat ze niet slap zouden worden en na het afkoelen heb ik ze in een ovenschaal in de oven gelegd zodat ze warm zouden blijven. Een fijne oplossing als je wafels voor meerdere personen wil maken.

Pompoen wafelijzer herfst oranje

Het schoonmaken ging ontzettend makkelijk. Door me goed aan het advies van 3 (Amerikaanse) eetlepels beslag per wafel te houden was er geen beslag over de randen gelopen. Na het bakken heb ik het pompoen wafelijzer af laten koelen en daarna kon ik het simpel met een keukenpapiertje schoonmaken. En omdat het zo’n klein apparaatje is kun je het super makkelijk opbergen.


Conclusie

Voor de prijs is dit echt een super leuke herfst-gimmick. Ik zou hem zo weer kopen en ik heb al gezien dat het merk Dash meerdere toffe keukenapparaten heeft, dus ik vermoed dat dit zeker niet mijn laatste aankoop is.

Als je meerdere mensen kent die dit pompoen wafelijzer willen, dan kun je het het beste samen kopen. Want doordat het product vanuit Amerika verzonden wordt komen er flink wat verzendkosten bij. Maar zelfs dan is-ie het echt nog waard!


Wil je nou ook graag zo’n super schattig wafelijzer?

Klik dan hier voor deze Mini Pumpkin Shaped Waffle Maker!


Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. Margot schreef:

    Vraagje, heb je een gewone verloopstekker gebruikt of echt een stroomomvormer? Want de Amerikaanse apparaten werken op 110v.

    • Babet schreef:

      Ik gebruik een gewone verloopstekker, omdat ik mijn apparaat toch niet aan laat staan als ik er niet bij ben durf ik dat wel aan 🙂

Geef een reactie

Pompoen Wafelijzer
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.