• No Products in the Cart

Pompoen Salie Biscuits

Nee, dit zijn niet de zoete biscuits waar de meeste Europeanen waarschijnlijk aan zullen denken. Dat zou vies zijn met pompoen en salie. Dit zijn Amerikaanse Pompoen Salie Biscuits, hartige broodjes die je bij het avondeten kunt eten. Maar ik vind ze ook heerlijk met een beetje boter en zout als lunch.


Heb je wel eens biscuits gegeten bij het avondeten? Ik deed het toen we een paar jaar geleden in de Verenigde Staten waren en ik kan je vertellen dat ze heerlijk zijn! Ik heb verschillende gehad, maar nooit een met pompoen en salie. Dus ik heb ze zelf gemaakt, ze zijn vegan dus extra lekker!


Klik hier voor het recept voor Pompoen salie biscuits


Deze biscuits zijn het lekkerst als ze vers uit de oven komen, maar als je ze een beetje opwarmt voordat je ze serveert, kun je ze ook van tevoren maken.

17 oktober 2019
24 oktober 2019

RELATED POSTS

Geef een reactie

X