Pompoen kussens voor de herfst - Oktoberdots

Pompoen kussens

Vandaag in dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had: pompoen kussens! Want zeg nou zelf, ze zien er toch gewoon echt geweldig uit?! Ik heb de mooiste pompoen sierkussens voor je verzameld zodat jij alleen nog een formaat en kleurtje hoeft te kiezen.


Teddy Pompoen kussens

Teddy pompoen kussens

Eerst wil ik je de meest geweldige kussens in de vorm van een pompoen laten zien. Ze zijn gemaakt van een zachte soort teddy stof in heel veel kleuren. Wit, geel, twee tinten oranje, roze, blauw, bruin en twee tinten groen. En daarnaast zijn ze ook nog verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. 20 cm, 28 cm en 35 cm. Ga dus voor een schattig kleintje of een lekkere grote. Nog leuker is natuurlijk om verschillende maten te combineren!


Pompoen sierkussens in ribstof

Wil je je pompoen-vormige kussens nog zachter en nog groter? Ga dan voor deze mega zachte ribstof sierkussens. Verkrijgbaar in 6 kleuren: groen, mint, wit, bruin, roze en oranje. En in 4 formaten: 18cm, 35cm, 55cm en 75cm (zo groot!).

Ribstof pompoen kussens

Meer herfst & Halloween sierkussens

Ben je op zoek naar nog meer super toffe herfst & Halloween sierkussens? Ga dan zelf eens creatief aan de slag en maak één van de DIY sierkussens die je op mijn blog vindt! Of je nou kiest voor een spook, candy corn of kussentjes met quotes, een toevoeging aan je huis wordt het sowieso.


OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je een pompoen kussen gekocht of misschien zelf herfst sierkussen gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties/aankopen in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Pompoen kussens
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.