Pompoen-kruidcake met Chocolade - Herfst recept - Oktoberdots

Pompoen-kruidcake met Chocolade

Pompoen met chocolade is een combinatie die je misschien niet zo vaak tegenkomt. Maar ik kan je zeggen dat deze pompoen-kruidcake met chocolade toch wel érg lekker is!


Wel zeg ik er meteen bij dat, hoewel deze cake echt lekker is, hij het niet haalt bij mijn all-time favoriete pompoen cake. Maar als je het leuk vindt om af en toe wat de variëren dan is dit wél een heel leuk en makkelijk recept.


Pompoen cake met chocolade

Klik hier voor het recept van deze Pompoen-kruidcake met Chocolade


Verrassend genoeg komt dit recept van de Jumbo! Ik ben super blij om te zien dat pompoen hier ook steeds meer gebruikt wordt. Een paar jaar geleden was het echt zoeken naar goede herfstrecepten. Maar gelukkig ziet iedereen steeds meer in dat herfst echt een geweldig seizoen is.

Tip! Roer een beetje kokosolie door de gesmolten witte chocolade. Zo zorg je dat ie niet weer keihard wordt als de chocolade opstijft. En dat maakt het veel makkelijker om de pompoen cake netjes te snijden.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Pompoen-kruidcake met Chocolade
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.