Pompoen hangertjes - Oktoberdots

Pompoen hangertjes

Wil jij dit jaar volgens Amerikaanse traditie een Halloween-boom aankleden? Of misschien ga je juist voor iets subtielers zoals een herfsttak? De komende tijd deel ik toffe DIY’s met jullie om je Halloweenboom of herfst tak aan te kleden. Deze keer zijn dat schattige pompoen hangertjes.

Pompoen Hangertjes

 • Houten kralen in verschillende maten
 • Verf in oranje (geel en brons)
 • Groen wol of touw
 • Lijmpistool
 1. Verf de houten kralen in verschillende tinten oranje. Ik heb dit gedaan door oranje te mengen met geel en soms met brons om verschillende kleuren te krijgen.
 2. Laat ze goed drogen en verf eventueel een tweede laag.


 3. Optioneel: teken met een stift lijnen op de kralen om de groeven van een pompoen na te maken.
 4. Knip een stuk groene wol af en vouw deze dubbel.
 5. Trek of duw het dubbele touwtje door één of meerdere oranje "pompoenen". Zorg dat het lusje bovenaan zit.
 6. Lijm de onderkant van het touwtje in de binnenkant van de kraal vast met een flinke dot lijm uit je lijmpistool.
  Om te zorgen dat je geen lijm ziet kun je er wat los wol-fluf tegenaan duwen als de lijm nog nat is.

Pompoen hangertjes voor Halloween

Oktoberdots Halloween boom hangertjes pompoen

Ben je meer fan van Halloween en mag het van jou wel wat griezeliger? Teken dan met een zwarte stift gezichtjes op de pompoenen zodat het Jack-o-lanterns worden! Extra leuk en extra creepy voor in je Halloweenboom.


Meer Halloween-boom tips

Vorig jaar deelde ik rond kerst ook al een blogpost met de leukste tips en ideeën voor het aankleden van je Halloween-boom. Van verschillende soorten hangers tot tips om Kerstige elementen geschikt te maken voor Halloween.


Oktoberdots Pompoen hangertjes DIY

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je deze leuke pompoen hangertjes gemaakt naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Pompoen hangertjes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.