• No Products in the Cart

Pompoen Cake

Best ever pumpkin cake Oktoberdots

Vandaag is onze tweede huwelijksverjaardag! Dus als een traktatie voor jullie deel ik ons favoriete cake recept ooit met jullie. Zoals je weet, kook ik heel vaak dingen met pompoen, maar deze pompoen cake is echt Het Allerbeste. Recept. Ooit!


Deze cake bevat de lekkerste kruiden, heeft een fantastische structuur omdat je zonnebloemolie gebruikt en geen boter. En met het creamcheese frosting erover is de smaak gewoon perfect. Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe recepten, maar ik kom hier elke keer op terug. Het blijft echt onze favoriet!

Ik weet niet wat het precies is met dit recept, ik denk dat het gewoon de combinatie van smaken is samen met de textuur. Elke keer dat ik deze cake maak slaan zelfs mensen op dieet hem niet af.


Klik hier voor het recept van deze Pompoen Cake met creamcheese frosting


Als je niet van roomkaas houdt of als je lactose-intolerant bent, kun de frosting gewoon overslaan. Ik kan je vertellen dat de cake ook zonder het laagje bovenop geweldig is! Hoe ik dat weet? Ik dacht de vorige dat ik alles wat nodig is in huis had en toen ontdekte ik dat ik de roomkaas was vergeten! Maar dat was dus helemaal geen probleem.

17 October 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT