• No Products in the Cart

Pompoen brownie fudge

Pompoen brownie fudge? Ja, brownie-fudge. Een heerlijk zoet gerecht dat een mix is tussen brownies en fudge maar met een pompoentwist. Je maakt en bakt dit geweldige pompoenrecept net zoals je brownies zou maken. Maar de textuur doet meer aan fudge denken en ik kan je zeggen: lekker!


Ik ben altijd in om nieuwe dingen te proberen, dus toen ik dit recept voor deze toffe pompoentraktatie op Pinterest zag, was ik meteen geïnteresseerd.


Klik hier voor het Pompoen Brownie Fudge recept


Ik heb nog nooit fudge gemaakt, maar ik heb gehoord dat het niet zo eenvoudig is. Maar dit recept leek helemaal niet moeilijk, en dat was het ook niet! Meng gewoon de ingrediënten, bak het als een brownie en eet het op als fudge.

Dit is zo’n recept dat vers het lekkerst is, maar je kunt het ook een paar dagen bewaren in een luchtdichte trommel.

RELATED POSTS

Geef een reactie