Peer Bruschetta - Oktoberdots

Peer Bruschetta

Zin om iets lekkers maar simpels op tafel te zetten tijdens de borrel? Deze peer bruschetta is een heerlijk herfstige snack waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen. De combinatie van smaken is perfect voor de herfst, maar kan ook heel erg goed tijdens Kerst!


Er zijn natuurlijk echt heel veel recepten die voor zowel de herfst als voor Kerst werken. Niet zo gek ook, want technisch gezien is Kerst maar 4 dagen na het einde van de herfst. Maar goed, daar kwam je natuurlijk niet voor. Hieronder vind je het recept van deze heerlijke snack peer met brie en Crema di Balsamico.


Oktoberdots peer bruschetta met brie en balsamico

Peer Bruschetta met brie

Yield: 12
Bereidingstijd: 18 minutes
Total Time: 18 minutes

Ingredients

 • 1 afbakstokbrood
 • 1 eetlepel olijfolie
 • Brie
 • 2 peren
 • Crema di Balsamico

Instructions

 1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
 2. Snijd je stokbrood in 2 schuine plakken en bestrijk met een beetje olijfolie.
 3. Bak in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.
 4. Snijd de brie in plakken en plaats deze op de geroosterde broodjes. Doe nog 3 minuten in de oven.
 5. Snijd de peer in dunne partjes en leg deze op de gesmolten brie.
 6. Druppel er Crema di Balsamico over naar smaak en je peer bruschetta is klaar!

Zoals je kunt lezen is dit receptje super makkelijk te maken. Als je wilt kun je zelf al vooraf de broodjes roosteren en in een luchtdichte trommel bewaren. Zo hoef je alleen nog maar even de brie te laten smelten en de peer en Crema di Balsamico op de broodjes te doen. Een smakelijk en stijlvol hapje dat in no-time op tafel staat.


Oktoberdots peer bruschetta met brie recept

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Peer Bruschetta
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
Skip to Recipe