Paddenstoel trinket dishes - Oktoberdots

Paddenstoel trinket dishes

De één na laatste Halfway to Halloween post al weer! Deze keer een toffe DIY voor Paddenstoel trinket dishes. Een mooie herfstige DIY om jouw favoriete kleine spulletjes op tentoon te stellen. Of hang ‘m op en gebruik de paddenstoelen om sieraden zoals kettingen en armbandjes aan te hangen.


Paddenstoel trinket dishes

Hoe deze DIY tot stand is gekomen is eigenlijk best wel random haha. Ik wilde graag een heksenketel kleien, maar dat lukte niet. Hij bleef instorten en ik had er gewoon niet de juiste klei voor. Vervolgens ging ik een beetje hersenloos vormpjes maken tot ik ineens iets vast had wat op een paddenstoel leek. Ook leuk! Dus maakte ik er nog 2 bij.Voor het ultieme herfst-gevoel besloot ik er vliegenzwammen paddenstoelen van te maken. Maar je kunt natuurlijk voor elke kleur kiezen, beige, bruin, geel, groen. Kies het maar!In een doos met on-afgemaakte project kwam ik een schijfje hout tegen waar ik diverse herfstbladeren op had getekend maar verder ook niks speciaals mee had gedaan en nooit afgemaakt. En zo kwam het idee bij me op om schattige paddenstoel trinket dishes te maken! Ik heb de ruimte tussen de bladeren zwart geverfd en daarna ingevuld met mijn “signature” sterretjes en stippen.Toen alles goed droog was heb ik de paddenstoelen met een lijmpistool vastgelijmd op het houten schijfje. Als je wilt kun je er een haakje achter maken om ‘m op te hangen, maar ik heb ‘m voor nu weggezet met een aantal favoriete kleine items. Op de grootste paddenstoel past zelfs een waxinelichtje!Alternatief idee

Wat ook erg tof is is om magneetjes achter de paddenstoelen te plakken en deze op bijvoorbeeld je koelkast te hangen. Dat is zeker iets wat ik ook nog ga doen, hoe tof is het als het lijkt alsof er paddenstoelen op je koelkast groeien!OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je zelf deze paddenstoel trinket dishes gemaakt naar aanleiding van deze blogpost en deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Paddenstoel trinket dishes
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.