Op mijn wishlist bij: Iris Borduurt - Oktoberdots

Op mijn wishlist bij: Iris Borduurt

Omdat ik weet dat het niet altijd makkelijk is om te kiezen uit de super toffe webshops die er te vinden zijn, dacht ik dat het leuk was om te delen wat er op mijn wishlist staat bij een aantal van mijn favoriete webshops. Deze keer: op mijn wishlist bij Iris Borduurt!


Wat ik meteen even wil duidelijk maken is dat dit geen gesponsorde blogpost is! Ik heb een tijd terug wel wat producten van Irisborduurt.nl mogen ontvangen, maar deze blogpost met mijn wensenlijstje is daar geen onderdeel van. Ik ben gewoon erg enthousiast over borduren en hoe veel leuker is het dan om een kleine ondernemer te steunen dan bijvoorbeeld Amazon?

Daarom hieronder mijn favoriete producten uit de webshop van Iris!

Klik op de afbeeldingen om direct naar de items op Irisborduurt.nl te gaan. Heb je vragen over de beschikbaarheid of andere webshop-gerelateerde vragen? Stel die dan alsjeblieft aan Iris, ik kan je daar helaas niet mee helpen.


De mooiste borduurpakketten

Allereerst mijn meest recent ontdekte hobby: kruissteek borduren! Ik dacht dat het niks voor mij zou zijn, een patroon volgen en kruisjes borduren. Maar het is echt mega ontspannen om te doen! De patronen hieronder zijn voor beginners en gevorderden. De pakketten voor experts zijn me nog iets te ingewikkeld.


Maar ook vrij borduren is nog steeds één van m’n favoriete hobbies! Qua pakketten is er wat minder beschikbaar. Dat is ook niet zo gek, want als je de technieken eenmaal onder de knie hebt is het onwijs leuk om je eigen designs te tekenen (daarover later meer!).


Borduurgaren & accessoires

Eigenwijs als ik ben wissel ik regelmatig kleuren van borduurpakketten. Als het helemaal jouw smaak is: top! Maar het is zo makkelijk om wat kleuren te wisselen waardoor het echt iets van jou persoonlijk wordt. Ik kan hier tientallen prachtige kleuren laten zien, maar in plaats daar van laat ik mijn 3 favoriete soorten garen zien. Dan kun je zelf uitkiezen welke kleuren het beste bij jouw project passen!

Metallic borduurgaren

Kleurverloop borduurgaren

Kleurvaste borduurgaren


En daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een heleboel fijne accessoires. Van stiften met inkt dat oplost in water tot naald-magneten. Wat mij betreft onmisbaar om fijn, relaxt te kunnen borduren!


Mijn wishlist bij: Iris Borduurt

En dat is het! Mijn (beknopte) wishlist bij Iris Borduurt! Natuurlijk zou ik echt nog heel veel meer aan mijn wensenlijstje kunnen toevoegen, maar dan wordt het weer onoverzichtelijk. Dus hopelijk heb je leuke inspiratie kunnen halen uit mijn selectie. Of je nu een beginner of gevorderde borduurder bent, of net als ik ergens tussenin.

Iris heeft trouwens ook een super handige blog met allerlei tips en filmpjes. Dus kom je ergens niet aan uit? Neem dan vooral hier een kijkje: Iris Borduurt Blog


P.S. het artwork op de foto is een vrij borduurwerk dat ik gemaakt heb met producten van Iris Borduurt.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Op mijn wishlist bij: Iris Borduurt
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.