Op mijn wishlist bij: Blue Monday Coffee & Candy - Oktoberdots

Op mijn wishlist bij: Blue Monday Coffee & Candy

Tijd voor een nieuwe wishlist! Perfect voor wie nog op zoek is naar een leuk kerstcadeautje voor de koffie- en/of thee-liefhebbers in de familie. Op mijn wishlist bij Blue Monday Coffee & Candy vind je de lekkerste koffie en thee, maar ook de allermooiste mokken en accessoires!


Ook deze blogpost is niet gesponsord! Ik krijg af en toe wat toffe producten van Blue Monday, maar deze blogpost met mijn wensenlijstje is daar geen onderdeel van. Ik ben gewoon erg enthousiast over de super toffe (web)winkel van Stefanie en hoe veel leuker is het dan om een kleine ondernemer te steunen dan bijvoorbeeld Amazon?

Daarom hieronder mijn favoriete producten uit de webshop van Blue Monday Coffee & Candy!

Klik op de afbeeldingen om direct naar de items op bluemondaycoffee.nl te gaan. Heb je vragen over de beschikbaarheid of andere webshop-gerelateerde vragen? Stel die dan alsjeblieft aan Stefanie, ik kan je daar helaas niet mee helpen.


De allerlekkerste koffie maken

Zo maar een kopje koffie zal je mij niet zien drinken. Maar een lekkere latte gaat er altijd wel in! Met deze koffies en siropen maak je in een handomdraai de allerbeste pumpkin spice latte, gingerbread latte of andere heerlijke speciale koffie!


Geen fan van koffie, zelf niet in een latte? Geen probleem. Bij Blue Monday vind je ook de allerlekkerste verse theesoorten! Hieronder zie je een aantal van mijn favorieten, maar ze hebben natuurlijk nog veel en veel meer.

Merry Gingerbread thee

Pumpkin Spice thee!!

Chai thee

5 Spices thee

Chestnut thee

Peachy Cold Brew thee


Mokken & accessoires

Iedereen weet dat je koffie of thee veel beter smaakt uit een mooie mok toch? Ik ben in elk geval helemaal gek op speciale mokken. Het liefst passend bij het seizoen. De gigantische mokken van Rae Dunn zijn perfect voor een heerlijk grote kop thee. En de schattige kleinere mokken van Johanna Parker zijn dan weer het perfecte formaat voor een latte.


Mijn wishlist bij: Blue Monday Coffee & Candy

En dat is het! Mijn (beknopte) wishlist bij Blue Monday Coffee & Candy! Natuurlijk zou ik echt nog heel veel meer aan mijn wensenlijstje kunnen toevoegen, maar dan wordt het weer onoverzichtelijk. Dus hopelijk heb je leuke inspiratie kunnen halen uit mijn selectie. Of je nu nog op zoek bent naar leuke kerstcadeautjes voor iemand anders of wat leuks voor jezelf.


P.S. de mok op de foto heb ik gekregen van Blue Monday Coffee & Candy voor promotie.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. Shasadee schreef:

    Leuke spullen, binnenkort even wat bestellen daar.

Geef een reactie

Op mijn wishlist bij: Blue Monday Coffee & Candy
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.
%d