• No Products in the Cart

Oktoberdots is TERUG!

Hier ben ik weer! Was het een verrassing? Ik denk niet dat het voor de meesten van jullie was. Voor iedereen die hier nieuw is, zal ik een kleine uitleg geven in deze blogpost. Lang verhaal kort: Oktoberdots is TERUG!Oké, kleine samenvatting. Ik begon mijn bedrijf Oktoberdots in 2010 als een grafische ontwerpstudio.Al snel volgde een webshop en de hele jaren 10 heb ik me uit de naad gewerkt. Maar ik kreeg een stress-gerelateerde ziekte, dus ik moest mijn bedrijf heroverwegen. Ik besloot al mijn spullen aan andere winkels te verkopen en gewoon het ontwerpgedeelte te blijven doen.Maar na een tijdje miste ik het maken van ontwerpen voor mezelf echt, ik maakte alleen dingen die mijn klanten leuk vonden. Dus heb ik de webshop weer opgestart. Dat ging natuurlijk niet lang goed, want al snel werkte ik weer 60 uur per week.Oktober 2018 besloot ik volledig te stoppen met Oktoberdots, dus ik heb al mijn designklanten gemaild en een verkoop gestart. En op 12 april 2019 sloot ik mijn website af.

…..

En toen… raakte ik verveeld! Zoooo verveeld! Ik ben niet iemand die stil zit en niets doet. Dus ik dacht een paar maanden na over wat ik wilde. Ik wilde niet meer voor klanten ontwerpen. Hoewel ik het geweldig vond, was het met mijn fulltime baan te moeilijk om alle deadlines te halen. Daardoor miste ik zelfs evenementen die ik erg leuk vond, omdat ik de hele avond moest werken.Maar ik vond het wel leuk om een webshop te hebben! Dingen maken die ik leuk vond en mensen er ook echt van laten genieten. Het enige waar ik een hekel aan had, was de postdienst. Het heeft zoveel van mijn pakketten verloren en / of geruïneerd. Dus besloot ik om dingen gewoon per brievenbuspost te verzenden en een keer per week te verzenden in plaats van elke dag.

En een ding dat ik al een paar keer heb opgepikt, is bloggen. Ik had 2 blogs met Harry Potter-thema, een lifestyleblog en een lifestyleblog voor kinderen. Maar ik wilde iets dichterbij, meer persoonlijk.Dat is waar we nu zijn! Een kleine webshop met alleen papieren goederen die per brievenbuspost verstuurd kunnen worden en een blog met een herfstthema, maar waar ik blog over alles wat ik leuk vind.

Dus welkom terug bij de nieuwe Oktoberdots!

3 september 2019

RELATED POSTS

Geef een reactie