• No Products in the Cart

November Forest kleurplaat

Na maanden geen zin hebben gehad, heb ik deze week eindelijk mijn potloden weer eens opgepakt. Ineens had ik zin om te tekenen! Maar wat? Jullie lieten me al snel weten dat deze week Folktaleweek was. Een week met magische teken-challenges. Ik ging aan de slag en het resultaat is deze November Forest kleurplaat!


Van Instagram Challenge naar November Forest Kleurplaat

Hoe ik in hemelsnaam van een Instagram challenge bij een kleurplaat kom? Ik maak mijn tekeningen eerst in potlood. En daarna in zwarte fineliner zodat ik kan bepalen of ik verder ga in zwart-wit of in kleur. Zodra ik deze stap op Instagram deelde stroomden de berichtjes binnen!

“Oh hoe heerlijk om dit in te kleuren.”
“Je zou een kleurboek moeten maken!”

“Mag ik deze foto printen om zelf te kleuren?”

Ik zal niet zeggen dat ik er nooit aan gedacht heb. Maar een compleet kleurboek gaat ‘m niet worden. Het is duur om te produceren en het papier moet extra dik zijn zodat je niet doordrukt op de andere pagina’s. Gelukkig is een printable wel een toffe optie!


Kleurplaat printable

Klik op de afbeelding hier onder om de PDF printable kleurplaat te downloaden. Je kunt hem printen op A4 formaat en helemaal inkleuren zoals jij graag wilt!

Oktoberdots November forest kleurplaat

Disclaimer: Deze printable is gemaakt voor en door Oktoberdots en mag alleen gedownload worden voor persoonlijk gebruik. Het is dus onder geen enkele voorwaarde toegestaan om deze printable te verkopen, vermeerderen of op een andere manier te verspreiden zowel digitaal als in drukvorm. Daarnaast is het ook niet toegestaan om direct naar de bestanden te linken vanuit een andere blog of ze te uploaden op jouw eigen blog/website. Linken naar deze complete blogpost is wel toegestaan.


Oktoberdots November Forest kleurplaat printable

Deel het resultaat!

Heb je deze printable geprint en gekleurd? Deel dat alsjeblieft het resultaat met mij! Er zit veel werk in deze tekening en ik bied hem jullie gratis aan. Maar dan vind ik het wel heel tof om te zien wanneer je hem gebruikt.

Je kunt me taggen op Instagram: @Oktoberdots, op Facebook: @Oktoberdots of me een mailtje sturen naar Babet@Oktoberdots.com. Veel kleurplezier!

12 november 2021

RELATED POSTS

Geef een reactie