• No Products in the Cart

Noten Wortel Bananenbrood

Sinds ik mijn boodschappen online bestel, bestel ik soms te veel. Dit was de tweede keer dat ik veel te veel bananen bestelde, dus besloot ik een twist te geven aan een bananenbrood: een Noten Wortel Bananenbrood, en het is HEERLIJK!

Dus, wat is een Noten Wortel Bananenbrood? Het is een soort combinatie tussen Carrot Cake en Banana Bread met een heleboel noten. En dan bedoel ik echt heel veel noten.


Klik hier voor het recept voor Wortel Bananenbrood dat ik heb gebruikt


Dit recept vroeg om mayonaise. Ik weet dat het raar is, maar zoals ze zegt: “Het zijn eigenlijk alleen maar eieren en olie”. En aangezien ik geen mayonaise in huis had, gebruikte ik een extra ei en 1/4 kopje plantaardige olie.

Ik heb ook veel extra noten toegevoegd. Ik heb walnoten, hazelnoten, cashewnoten en amandelen gebruikt, allemaal grof gehakt en het geeft een geweldige textuur aan dit bananenbrood, dus gebruik zoveel als je wilt!


Maatbekers

Dit recept was het eerste recept dat ik maakte terwijl ik de maatbekers en lepels gebruikte die ik voor mijn verjaardag kreeg en het maakte koken ZO veel gemakkelijker! Als je van bakken houdt en vaak Engelse/Amerikaanse recepten gebruikt: koop dan alsjeblieft maatbekers voor jezelf! Ik wou dat ik ze eerder had gekocht.Deze prachtige koperkleurige maatbekers kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn man. Ze zijn van het merk “Smith Craft” en je kunt ze HIER krijgen.

Maar je kunt ook maatbekers en lepels krijgen bij winkels als Dille & Kamille. Ik kan maatlepels en bekertjes echt aanbevelen, want meten is zoveel makkelijker dan alles omrekenen naar grammen.

3 maart 2020
6 maart 2020

RELATED POSTS

Geef een reactie