Nintendo Switch: Toby the Secret Mine - Oktoberdots

Nintendo Switch: Toby the Secret Mine

Ik heb weer een nieuwe aanrader voor op de Nintendo Switch: Toby the Secret Mine. Een creepy maar tegelijkertijd schattige puzzel-game met silhouetten. Ook te spelen op PC, Steam, Xbox en Playstation. Dus wat jouw platform ook is, dikke kans dat je Toby gewoon kunt spelen!


In dit spel speel je een silhouette wezentje in een silhouette wereld. In het dorp waar je woont zijn de meeste inwoners ontvoerd. Enkele dappere helden probeerden hun vrienden te redden, maar niemand is teruggekeerd. Kleine Toby (jij) bleef niet bij de pakken neerzitten en ging zelf naar ze op zoek. Je begint in het diepe woud, maar al snel kom je er achter dat dit slechts het begin is.

Vergezel Toby op een griezelig avontuur in een donkere wereld vol gevaarlijke situaties, vijanden en uitdagende puzzels. Waar je goed moet nadenken, maar ook je behendigheid skills traint.


Toby: The Secret Mine

Doordat je dit spel in silhouetten speelt is niet altijd meteen duidelijk of ergens iets gedaan moet worden. Sommige objecten zijn namelijk nauwelijks te onderscheiden van de omgeving. Het is dus heel belangrijk dat je elke “map” goed onderzoekt.

Tot nu toe heb ik nog geen enkele keer moeten opzoeken hoe ik verder kon. Door overal heen te lopen, op te springen en tegenaan te duwen vind je vaak vanzelf een bewegend object of hendel. Daarna moet je natuurlijk nog wel uitvogelen wat je precies moet doen om verder te kunnen. Maar dat is precies de fun van een puzzel spel!


Extra goedkoop spelen!

Wat mij betreft is Toby: the Secret Mine sowieso een aanrader, maar het spel is ook regelmatig in de aanbieding in de e-shop van Nintendo. Laatst zag ik het zelfs staan voor maar €0,99! Hou het dus goed in de gaten, want €9,99 voor een spelletje is natuurlijk al niet veel. Maar nog goedkoper is altijd leuker!


Ook deze keer dus weer een wat onbekendere game die wat mij betreft echt de moeite waard is. Niet alleen maar vechten maar echt je hoofd gebruiken. En dat in een wereld die perfect bij de herfst & Halloween past. Ik hou echt van dit soort spelletjes. En als je aanbevelingen hebt, laat het dan vooral weten in de comments!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Nintendo Switch: Toby the Secret Mine
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.