Nintendo Switch: My Brother Rabbit - Oktoberdots

Nintendo Switch: My Brother Rabbit

Zin om een leuk, vrolijk spelletje te spelen deze lente? Dan is het Nintendo Switch spel “My Brother Rabbit” zeker een aanrader. Ook al is het verhaal achter de game misschien niet zo vrolijk, het artwork, de muziekjes en de puzzels zijn dat zeker wel. En extra leuk.. dit spel kun je zelfs spelen op je telefoon!


Waar gaat het over?

My Brother Rabbit is een avontuur in een surrealistische wereld waarin werkelijkheid is vermengd met kinderfantasie. Een meisje krijgt te maken met een vreselijke realiteit wanneer ze ziek wordt. Zij en haar broer gebruiken de kracht van verbeelding om te ontsnappen aan de vijandige buitenwereld. Samen scheppen ze een fantastisch universum waarin ze kunnen spelen en bescherming vinden.

In dit fantasierijke landschap wil een konijntje voor zijn zieke vriend de bloem zorgen om hem weer gezond te maken. Op deze reis moet het konijn alles inzetten om puzzels te ontcijferen via de klassieke point-and-click-methode om zijn avontuur te vervolgen.Help het konijn bij minigames, zoek verborgen voorwerpen en zet vreemde machines in elkaar in een wereld waarin gewone logica niet telt. Doe mee aan deze zoektocht door vijf wonderlijke landen vol robo-elanden, zwevende baobabs, reuze paddenstoelen, smeltende klokken en meer ongelofelijke dingen die alles wat je weet over de realiteit op z’n kop zetten.


My Brother Rabbit

My Brother Rabbit is dus een echt puzzelspel in een vrolijke, gekke wereld. Je verplaatst jezelf door verschillende maps waar je bepaalde onderdelen en elementen probeert te vinden om verder te kunnen in het verhaal. Soms moet je een bepaald gebied meerdere keren bezoeken omdat je eerst iets anders moet vrijspelen voor je verder kunt. Dit maakt het spel net wat uitdagender dan alleen klikken om onderdelen te vinden.Ook zijn er diverse puzzels IN de zoekplaatjes verborgen waarbij je wel echt goed moet nadenken. Hou jij van puzzels en escape rooms of escape room spellen? Dan is dit zeker iets voor jou!

En voor je denkt “oh ik heb geen Nintendo Switch”, don’t worry! My Brother Rabbit kun je spelen op je computer, Xbox One, PlayStation 4, Steam, Nintendo Switch en zelfs op je telefoon! Alhoewel ik geen idee heb hoe het werkt op je telefoon qua online aankopen etc, dus hou dat even in de gaten voor je straks onverwachte kosten maakt.


Extra goedkoop spelen!

En zoals heel vaak is ook My Brother Rabbit weer super goedkoop te spelen. Voor slechts €1,49 kun je je uren vermaken met dit schattige puzzelspel. Ik vind het heerlijk dat er zo veel betaalbare games te vinden zijn om te proberen op de Nintendo Switch!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Nintendo Switch: My Brother Rabbit
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.