Nintendo Switch: Animal Crossing review - Oktoberdots

Nintendo Switch: Animal Crossing

Nu ik wat minder inspiratie heb voor projecten en recepten (gebeurt me altijd na de herfst), heb ik een stuk meer tijd om te gamen! In het najaar van 2020 heb ik een Nintendo Switch gekocht. En nu kwam ik op het idee om de games die ik speel allemaal op mijn blog te verzamelen! Ik speel namelijk niet alleen heel bekende games zoals de Nintendo Switch: Animal Crossing. Maar ook onbekendere (indie) games.


Maar deze keer begin ik met het allereerste spel dat ik heb gekocht voor mijn Nintendo Switch gameconsole. En dat was het spel dat in het begin van de pandemie super populair was:

Animal Crossing New Horizons

In Animal Crossing New Horizons ben je een karaktertje dat verhuist naar een (op dat moment) onbewoond eiland. Dat eiland ga je vervolgens opruimen en klaar maken voor bewoners. Je bouwt huizen, winkels en een museum. Ondertussen kun je je eiland steeds mooier en mooier maken en kun je ook je huis inrichten en upgraden. Er hoeft vrij weinig in het spel, het is eigenlijk grotendeels aan jou hoe je dingen doet.

Ook zijn er regelmatig super leuke events zoals met Halloween en Kerst. Het eiland verandert qua looks mee met de seizoenen. En ook de DIYs en dieren die je kunt vinden passen vaak bij de seizoenen. Het is een super relaxt spel om te spelen zonder dat je hoeft te vechten.

Met de laatste uitbreiding van de Nintendo Switch Animal Crossing kun je ook naar eilanden met andere seizoenen toe. Ideaal om bepaalde vissen en insecten te vangen ie nog ontbreken in jouw museaum. En je kunt ook aan het werk op een vakantie eiland! Hier richt je verschillende woningen en andere gebouwen in op basis van de wensen van de vakantiegangers.

Zelfs wanneer je je eigen eiland klaar hebt is er dus nog genoeg om te doen!


Mijn animal crossing eiland

Mijn eiland is al een tijdje “klaar” en is eigenlijk 365 dagen per jaar in Halloween/Herfst stijl! Dat hadden jullie natuurlijk vast al wel gedacht ;). Hieronder zie je wat screenshots van mijn eiland, maar natuurlijk verander ik nog regelmatig dingen.

Heb je zelf een Nintendo Switch en vind je het leuk om vrienden te worden? Mijn Nintendo vriendencode is: SW – 7135 – 7478 – 5502

En vind je het leuk om een keertje op mijn eiland te komen kijken dan is dit mijn Dreamcode: DA – 7239 – 5603 – 9292

Met een Dreamcode kun je ten aller tijde op mijn eiland kijken en rondlopen, maar je kunt verder niets doen. Dus geen groenten en fruit plukken of met mijn eilandbewoners praten. Natuurlijk kun je wel genoeg inspiratie opdoen voor je eigen eiland!


Natuurlijk kennen de meesten van jullie dit spel al wel. Dus ik beloof dat ik de volgende keer een wat onbekender spel deel. Toch kon deze niet in de reeks ontbreken omdat Animal Crossing mijn liefde voor gamen weer helemaal heeft aangewakkerd!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Nintendo Switch: Animal Crossing
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.