Nieuwe Herfst & Halloween films en series 2023 - Oktoberdots

Recepten zijn op dit moment nog niet (goed) zichtbaar op de nieuwe website.
Ik werk er hard aan om ze er weer op te krijgen, bedankt voor je geduld!

Nieuwe Herfst & Halloween films en series 2023

Ondanks de stakingen in de film industrie dit jaar zijn er gelukkig toch een heleboel toffe films en series geproduceerd. De beste nieuwe herfst & Halloween films en series van 2023 heb ik voor je op een rijtje gezet. Zo hoef jij je geen minuut te vervelen dit najaar!


Zoals altijd heb ik geprobeerd deze lijst zo compleet mogelijk te maken. Dus series en films van allerlei streaming platforms, Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime. Maar helaas heb ik zelf niet al deze diensten, het kan dus zijn dat ik er een aantal mis. Heb jij nou echt een aanrader voor de herfst of Halloween die in 2023 is uitgekomen? Laat dan een berichtje achter onder deze post. Samen maken we de lijst zo compleet mogelijk!


Nieuwe series van 2023

Een compleet nieuwe serie of misschien alleen een nieuw seizoen, maar alle series die je hieronder ziet zijn nieuw uitgekomen in 2023 en absoluut het kijken waard deze herfst!


Teen (drama) series die perfect zijn voor het najaar

Deze series hebben allemaal jonge personages in een spannende setting. Ideaal voor een heerlijk relaxte middag of avond serie bingen!

The Gryphon – Prime Video

Goosebumps – Disney+

Lockwood & Co – Netflix

I Woke Up a Vampire – Netflix

Harlan Coben’s Shelter – Prime Video

Shadow & Bone 2 – Netflix


MEER SPANNENDE, GRAPPIGE OF MYSTERIEUZE SERIES

Liever een ander onderwerp? De onderstaande series zijn spanned, eng, mysterieus en helemaal perfect voor de donkere maanden!

Great Expectations – Disney+

You Season 4 – Netflix

The Fall of the House of Usher – Netflix

The Clearing – Disney+

Ghosts – Comedy Central

AHS: Delicate – Disney+

Swarm – Prime Video

The Horror of Dolores Roach – Netflix

Good Omens 2 – Prime Video


Herfst Films

Deze films zijn echt ideaal om in de herfst te kijken. Of je nu houdt van een goede Murder Mystery, een schattige fantasy film of een flinke dosis liefde. Voor iedereen zit er wel een film tussen denk ik.

A Haunting in Venice

Chupa – Netflix

Happiness for Beginners – Netflix

Murder Mystery 2 – Netflix

The Wonderful Story of Henry Sugar – Netflix

In My Mother’s Skin

Reptile – Netflix

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Saltburn


Halloween films

Deze films zijn gewoon echt gemaakt om met Halloween te kijken. Een griezelige setting, zonder echt horror te zijn en natuurlijk ook een boel gezelligheid en humor.

Haunted Mansion – Disney+

Killer Coaster – Prime Video

We Have a Ghost – Netflix

Totally Killer – Prime Video

Renfield

Five Nights at Freddy’s


Horror films

Juist zin om een avondje echt te griezelen? Dan zijn deze horror films uit 2023 zeker weten aanraders!

Hellraiser

Scream VI

The Boogeyman

Infinity Pool

Saw X

Sick

Evil Dead Rise

Forest of Death

Clock

The Black Demon

Appendage – Disney+

The Pope’s Exorcist

Dark Harvest


DE BESTE nieuwe HERFST & HALLOWEEN FILMS EN SERIES VAN 2023

Hopelijk zit er wat voor je tussen! Volgens mij zijn dit de beste nieuwe herfst & Halloween films en series van 2023. Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe films en series die perfect zijn voor het najaar. Vooral op het gebied van Horror films kan ik eindeloos door blijven gaan.

Mist er volgens jou iets wat écht op deze lijst hoort? Laat dan hieronder een berichtje achter zodat ik ‘m toe kan voegen. Zo maken we samen deze lijst steeds completer!


Benieuwd naar wat er eerder al uitgekomen is wat perfect is om in de herfst te kijken? Check dan al mijn blogposts over Films & Series!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Nieuwe Herfst & Halloween films en series 2023
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.