Nieuw: Oktoberdots kaartjes! - Oktoberdots

Nieuw: Oktoberdots kaartjes!

Het is eindelijk zo ver, het moment waar flink wat fans van het eerste uur op wachtte. Oktoberdots gaat weer kaartjes produceren! Misschien heb je ze al gespot, maar sinds afgelopen vrijdag zijn de eerste 2 nieuwe sets al te pre-orderen en binnenkort volgen er nog veel meer.


De nieuwe kaartjes zijn met de hand getekend in zwarte fineliner en daarna digitaal ingekleurd. Het duurt dus best eventjes voor ik de ontwerpen klaar heb, maar ik doe mijn best om de collectie zo snel mogelijk uit te breiden. Er staat sowieso nog een set verjaardagskaarten op de planning en natuurlijk komen er ook setjes die passen bij alle seizoenen.


Herfst kaartjes

Als eerste heb ik een setje kaarten gemaakt van de Seasonal Homes die ik in September getekend heb. Een beetje laat voor dit jaar, maar ik wilde ze zo graag aan jullie laten zien dat ze toch nu al online staan!

Het zijn kaartjes met huisjes in herfst objecten zoals een eikel, paddenstoel, Pumpkin Spice Latte en 2 pompoenen. Leuk om te versturen met genoeg ruimte om te schrijven. Maar ook super leuk om in te lijsten als decoratie!


Oktoberdots Kerstkaarten

En het is een beetje laat maar ik heb ook nog een set kerstkaarten gemaakt! Ook deze zijn met de hand getekend. Huisjes en villa’s in een stapel kerstcadeautjes, kerstboom, warme chocolademelk of Gingerbread latte en in een kerstsok!


Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik over de nieuwe kaartjes. Ik kan in elk geval niet wachten om de collectie kaarten de komende periode flink uit te breiden! En als je tips of ideeën hebt voor een bepaald thema dan hoor ik het natuurlijk graag, laat vooral een comment achter hieronder of stuur me een berichtje op Instagram: Oktoberdots Shop.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Nieuw: Oktoberdots kaartjes!
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.