Mooiste vintage plaids - Oktoberdots

Mooiste vintage plaids

Regelmatig krijg ik vragen over bepaalde plaids en dekens in mijn foto’s. En dat snap ik helemaal, ze zijn nou eenmaal erg mooi. Maar ze zijn ook oud en tweedehands, of vintage. Ik kan dus vaak geen linkje delen naar mijn dekens. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met de mooiste vintage plaids die op dit moment op Marktplaats staan.


Belangrijke info

Omdat het hier om vintage, tweedehands spullen gaat is er overal maar eentje van. Spot je iets dat je graag wilt? Klik dan op de foto of de link eronder om zo snel mogelijk op Marktplaats te reageren. Ik kan niets doen aan de voorraad of prijzen, dus is iets te duur of al weg? Dat is super jammer natuurlijk, maar kijk dan vooral even verder. Ik zal onderaan de blog nog wat tips delen om te zoeken naar de mooiste vintage plaids.

* Disclaimer! Ik verkoop dezen plaids & dekens niet zelf. Ik weet niet hoe groot of dik ze zijn, hoe lang ze nog op Marktplaats staan of dat er imperfecties en/of beschadigingen op zitten. Informeer jezelf goed voor je iets aankoopt via Marktplaats.


Mooiste vintage plaids voor de herfst

Natuurlijk laat ik jullie als eerst een selectie fantastische vintage plaids & dekens zien met kleuren die perfect zijn voor de herfst. Denk hierbij aan bruin, groen, oranje en meer warme kleuren.Rode geruite plaids

En natuurlijk zijn er nog veel meer geweldige plaids te vinden. Hieronder vind je een selectie plaids met veel rood-tinten, wat mij betreft echt perfect voor de kerstperiode!Mooiste vintage plaids zoeken

Staat jouw ideale plaid of deken er niet tussen? Of lees je deze blogpost later en is het meeste niet meer verkrijgbaar? Dan zijn dit mijn tips voor de beste zoekresultaten. Zoek bijvoorbeeld op bepaalde merken vintage dekens of een combinatie bepaalde zoekwoorden.

Vintage plaid/deken merken:

 • Aabe
 • Avalon
 • Didas
 • Dralon
 • Killarney
 • Manta Product
 • Pessers van Zuijlen
 • Saturn
 • Zaalberg

Mijn favo zoekwoorden om te combineren:

 • Vintage
 • Plaid
 • Deken
 • Ruit
 • Geruit
 • Geblokt
 • Wollen
 • Scheerwol

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Heb je een prachtige vintage plaid of deken gekocht naar aanleiding van mijn blogpost en deel je je aankoop op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw post in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Mooiste vintage plaids
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.