Mooiste Midi-jurken voor de Lente - Cottagecore outfit - Oktoberdots

Mooiste Midi-jurken voor de Lente

In de winter draag ik graag leggings met een oversized trui. Maar in de lente en zomer ben ik gék op midi jurken. Met een vestje en stoere boots zijn ze perfect voor het frisse voorjaar. Laat het vestje weg en trek leuke sandalen of lichte gympen aan en ze zijn ideaal voor warme zomerdagen. Ik ging opzoek en maakte een lijstje met de mooiste midi-jurken voor de lente!


Midi-jurken, een stijl jurken die nog niet zo heel lang in de mode is. Ik vind ze ideaal! Wel gewoon netjes gekleed, zonder risico dat je billen te zien zijn. Minder tuttig dan jurken tot op de knie (naar mijn mening dan) en ook weer een stuk praktischer dan maxi jurken.

Combineer deze jurken-trend met de Cottagecore trend en je hebt een hit! Midi-jurken met pofmouwen of zonder mouwen, met een strokenrok of wijd uitlopend, met knoopjes of smokwerk, effen of met een printje, het is er allemaal.

Zelf hou ik vooral van jurken met smokwerk, op deze manier zijn de jurken ineens voor allerlei cupmaten geschikt. Zo hoef je geen maat groter te nemen alleen maar omdat je borsten er niet goed in passen. Of juist een maat kleiner omdat het bovenaan veel te los is terwijl je het op de rest van je lijf wel kan gebruiken.

Maar ik heb een overzichtje gemaakt met allerlei type jurken, zodat er hopelijk voor iedereen iets bij zit!


Mooiste Midi-jurken voor de Lente

Klik op de plaatjes om direct naar de jurken te gaan


Combineer deze midi jurken in de lente met een paar (net-)panties, stoere boots en een heerlijk warm vest. Op deze manier zorg je dat je het niet te fris hebt. In de zomer kun je je boots verruilen voor leuke sandalen. En draag er een grote hoed bij voor het echte Cottagecore gevoel!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Mooiste Midi-jurken voor de Lente
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.