Mijn TBR lijst 2021 - Ongelezen boeken - Oktoberdots

Mijn TBR lijst 2021

Leesdoelen, de één wordt er ontzettend door gemotiveerd, terwijl het voor de ander juist weer niet werkt. Ik ben geen fan van vaste leeslijsten, ik lees graag waar ik op dat moment zin in heb. Maar wel wil ik mijn stapel ongelezen laten krimpen dit jaar. Daarom deel ik mijn TBR lijst 2021 met jullie.


Vorig jaar heb ik 44 boeken gelezen, dus een TBR van 32 boeken valt best wel mee. Toch komen er in een jaar allerlei toffe boeken uit die ik ook koop, of krijg voor mijn verjaardag. Daarom blijft mijn te-lezen-lijst vaak langer dan ik zou willen.

Dit jaar ga ik proberen om mezelf een beetje minder boeken te laten kopen. Voor elke 5 boeken van mijn TBR lijst 2021, mag ik één nieuw boek kopen. Elke maand deel ik aan het einde welke boeken ik gelezen heb, of ik boeken heb gekocht, en hoeveel boeken er dan nog over blijven op mijn TBR.


Mijn TBR lijst 2021 – Januari

Hieronder zie je een overzichtje van alle boeken die op 1 januari 2021 op mijn TBR lijst stonden. Hiervan wil ik er dus dit jaar zo veel mogelijk lezen!

oktoberdots TBR 2021 after
oktoberdots TBR 2021 finale
oktoberdots TBR 2021 bloed en beenderen
oktoberdots TBR 2021 cosy crimes
oktoberdots TBR 2021 enchantee

Dit zijn alle boeken die op dit moment ongelezen op mijn (digitale) boekenplank staan! Aan het einde van de maand deel ik de geupdate lijst weer hier. Hoeveel boeken heb ik gelezen van deze lijst in januari, heb ik me aan mijn “1 boek kopen per 5 gelezen” kunnen houden en welke boeken zijn er bij gekomen? Ik ben benieuwd of het me lukt.

Hoe wil jij je 2021-leesjaar aan gaan pakken?
Heb je bepaalde doelen of juist helemaal niet?

En staat er misschien een boek van mijn TBR ook bij jou thuis te wachten? Het zou me super leuk lijken om “samen” een boek te lezen met iemand!


Deze blogpost bevat affiliate links, klik hier om te lezen wat dat inhoudt.

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

4 Comments

 1. Nathalie schreef:

  Oeh, veel mooie boeken wel! Een deel hiervan heb ik al gelezen of staat ook op mijn lijstje! Ik vond Showstealer, De IJzige Verloofde en Gifmengster in ieder geval supertof!

  • Babet schreef:

   Goed om te horen! Vond je Showstealer beter dan Showstopper? Want daar was ik niet echt kapot van, maar ik wilde wel graag weten hoe het verder gaat haha

 2. Mariet schreef:

  Ik heb n leesdoel van 12 boeken gesteld dit jaar. Zal een mix worden van thrillers, true crime en romans!

Geef een reactie

Mijn TBR lijst 2021
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.