Magic collectie 2020 - Boekenleggers - Harry Potter - Oktoberdots

Magic collectie 2020

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste collectie, maar ik ben eindelijk terug met iets nieuws. De Magic Collectie 2020 is er! Alle nieuwe bladwijzers zijn geïnspireerd op de Wizarding World of Harry Potter.


Zoals ik jullie al eerder vertelde, probeer ik wat minder te werken en wat meer van andere dingen te genieten. Maar aangezien een bladwijzer ongeveer 6 uur nodig heeft om te ontwerpen, kostte het me WEKEN om ze af te maken. Ze hebben allemaal heel veel details, dus het kost veel tijd om al die details te illustreren.

Maar.. omdat ik er een aantal weken aan heb gewerkt, heb ik ze echt goed bekeken, herzien en wat elementen opnieuw ontworpen. En uiteindelijk kan ik zeggen dat ik echt heel blij ben met hoe de Magic collectie 2020 is geworden!


Er zijn 2 sets van 4 boekenleggers, een gebaseerd op Magical Shops en een op Magical Bookcases. En er zijn 5 losse boekenleggers waarvan 4 gebaseerd op de Hogwarts Houses en ik heb ook nog een Valentijn special toegevoegd!

Hieronder zie je alle bladwijzers!


Boekenleggers Magical Bookcases

Shop hier de Bookmarks Magical Bookcases!


Boekenleggers Magical Shops

Shop hier de Bookmarks Magical Shops!


Boekenleggers Hogwarts Houses

Klik hier voor:
GryffindorHufflepuffSlytherinRavenclaw


Boekenlegger Magical Bookcase Valentine

Koop hier de Valentijnsbladwijzer!


Ik ben erg trots op hoe deze collectie is geworden. Ik heb echt het gevoel dat je alle liefde kunt zien die eraan is besteed door naar de details te kijken. Hoe langer je naar de bladwijzers kijkt, hoe meer u kunt zien.

Als je wilt, laat me dan weten wat je favoriete bladwijzer van deze collectie is. Of als er iets is dat je in de toekomst zou willen zien, stuur me dan een berichtje onder deze blogpost!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

2 Comments

  1. This is such a cute idea, I love all of them!

Geef een reactie

Magic collectie 2020
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.