Maan Kalender Poster - Gratis Printable - Oktoberdots

Maan Kalender Poster

Omdat de meesten van jullie volgens mij net zo gek zijn op alles met manen als ik. En de Spell Jar printable die ik een tijdje terug heb gemaakt ontzettend goed gedownload wordt. Vond ik het tijd voor een nieuwe “witchy” poster. Een Maan Kalender poster! Hierop vind je de maanstanden voor dit jaar.


Of je nu gelooft dat de stand van de maan invloed heeft op je leven of niet. Deze poster is perfect voor alle liefhebbers van de maan en het occulte. Eigenlijk een beetje te laat natuurlijk, want de eerste maand van dit jaar zit er al weer bijna op. Maar beter laat dan nooit!

De Maan Kalender poster heb ik uiteraard ontworpen in Oktoberdots stijl. Op deze manier past ie ook mooi bij de Spell Jar poster. En ik vind het gewoon leuk om een bepaalde stijl aan te houden zodat het herkenbaar blijft.


Maan Kalender Poster printable

Klik hieronder om de gratis printable poster te downloaden.

Maar let op: Deze printable is gemaakt voor en door Oktoberdots en mag alleen gedownload worden voor persoonlijk gebruik. Het is dus onder geen enkele voorwaarde toegestaan om deze poster te verkopen, vermeerderen of op een andere manier te verspreiden zowel digitaal als in drukvorm. Daarnaast is het ook niet toegestaan om direct naar de bestanden te linken vanuit een andere blog of ze te uploaden op jouw eigen blog/website. Linken naar deze complete blogpost is wel toegestaan.

Oktoberdots Maan kalender poster free printable

Download de Moon Calendar Printable Poster!


Ik ben geen expert op het gebied van de maan, maar van wat ik begrepen heb is deze poster alleen geschikt voor het Noordelijk halfrond. Dus sorry voor iedereen die op het Zuidelijk halfrond woont!


OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Anyway, hopelijk vinden jullie deze printable leuk. Ik zou het super leuk vinden om een foto te zien als je de poster geprint hebt. Deel je het resultaat op Instagram? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Maan Kalender Poster
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.