Woodwick & Yankee Candle Lente Kaarsen - Oktoberdots

Recepten zijn op dit moment nog niet (goed) zichtbaar op de nieuwe website.
Ik werk er hard aan om ze er weer op te krijgen, bedankt voor je geduld!

Lente Kaarsen

Zodra winkelen op afspraak toegestaan werd, wist ik meteen naar welke winkel ik wilde! Mijn favoriete kaarsen winkel in Breda natuurlijk, want met het weer dat steeds beter wordt is het tijd om mijn Winter kaarsen op te bergen en Lente kaarsen aan te steken!


En als ik het over mijn favoriete winkel heb, dan heb ik het natuurlijk over Candles & Cards Breda! Want naast dat ik gek ben op geurkaarsen, zijn ook de eigenares en haar dochters super leuk mensen. Ik kom er altijd met heel veel plezier dus ik was onwijs blij dat ik eindelijk weer kaarsen mocht komen ruiken.

Ik geniet altijd onwijs van de warme, kruidige geuren van Herfst kaarsen en Winter kaarsen. Maar nu de dagen wat langer worden en de natuur langzaamaan ontwaakt was ik op zoek naar heerlijke lente geuren. En die vond ik!


Yankee Candles lente geuren

Yankee Candle lente kaarsen

Hierboven zie je de Yankee Candles die ik heb gekocht: Afternoon EscapeDried Lavender & OakCoconut Rice CreamSunny Daydream

Ze zijn stuk voor stuk fantastisch en perfect voor de lente en vroege zomer! De geuren en de labels geven mij een echt Cottagecore gevoel. Heerlijk fris, ik wil meteen m’n linnen jurk aan trekken, bloemen gaan plukken en taarten bakken.


Woodwick Lente kaarsen

En dit zijn de Woodwick kaarsen die ik gekocht heb: Lavender & CedarSolar Ylang

De Solar Ylang kaars is echt ZO goed, dit is misschien wel mijn favoriete geurtje van alle kaarsen die ik gekocht heb deze keer. Er is van Woodwick trouwens ook nog een geweldige nieuwe Coconut & Tonka kaars die ik echt kan aanbevelen!


Mijn favoriete lente kaarsen

Handige kaarsen tips

Dit zijn dus mijn favoriete lente kaarsen. Allemaal ruiken ze heerlijk fris en zonnig, maar niet te zoet of zomers. Heb jij deze kaarsen al eens geroken? Zo ja, wat is jouw favoriet?

OKTOBERDOTS MADE ME DO IT

Ben jij zelf aan de slag gegaan naar aanleiding van mijn blogpost en deel je het resultaat op Instagram of Tiktok? Tag me dan vooral in je post of story (@Oktoberdots op Insta & @Oktoberdotss op TikTok). En gebruik: #oktoberdotsmademedoit zodat ik jouw creaties in mijn stories kan delen!

Geef een reactie

Lente Kaarsen
Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren en bijvoorbeeld je winkelwagentje te onthouden. We gaan ervan uit dat je hiermee akkoord gaat, maar je kunt je afmelden als je dat wenst. Privacy Policy.