• No Products in the Cart

Leeschallenge 2023

Oktoberdots leeschallenge 2023

Ook al is het ondertussen maart, ik wil toch graag nog even mijn TBR leeschallenge voor 2023 met jullie delen. Voor wie het niet weet: TBR staat voor To Be Read, een lijstje met boeken die je graag wilt lezen dus. Welke boeken staan er dit jaar allemaal te wachten? Zou het me lukken om die allemaal te lezen of is dat misschien helemaal mijn doel niet?


Leeschallenge 2022

Vorig jaar had ik voor mezelf een challenge gemaakt dat ik alle boeken die al sinds vóór 2021 op de plank stonden wilde lezen. Alle boeken die ik niet had gelezen voor het einde van 2022 zou ik “unhaulen” oftewel, wegdoen. Uiteindelijk bleef er maar 1 ongelezen boek over en die heb ik, samen met andere boeken die ik niet meer op de plank wilde hebben, naar een buurt bibliotheek-kastje gebracht. Super leuk om te doen en hopelijk hebben andere mensen er nu wel plezier van!

Oktoberdots Halloween boeken 2022
Oktoberdots heerlijke herfst boeken 2022

Leeschallenge 2023

Alle boeken die dus nu op dit moment nog ongelezen op de plank staan zijn niet ouder dan 2 jaar! Maar ik wil niet elk jaar dezelfde challenge doen. Ten eerste omdat het helemaal niet gek is dat ik soms geen zin heb ik bepaalde boeken en soms wel. En ten tweede omdat het ook gewoon leuk is om boeken “op voorraad” te hebben! Daarom is mijn doel voor TBR doel voor 2023:

Niet meer dan 1 plank met ongelezen boeken!

Ik mag dus best boeken kopen en direct lezen, of kopen en wegzetten. Maar ik wil niet meer dan 1 gevulde plank met ongelezen boeken hebben. Helaas heb ik tot nu toe nog maar 2 boeken van mijn plank gelezen omdat ik door het ooglaseren nog niet goed van fel wit papier kan lezen. Maar hopelijk komt daar snel verandering in en kan ik weer lekker een papieren boek vasthouden.


Mijn ongelezen boeken

Nu ben je misschien wel nieuwsgierig naar welke boeken er dan op dit moment ongelezen op mijn plank staan te wachten. Dus hieronder een overzichtje met de boeken van mijn TBR stapel voor 2023. Van oud naar nieuw, dit zijn de boeken op mijn plank:Zoals je kunt zien staan er al best wat boeken op me te wachten. Voornamelijk series of delen van series die ik nog verder wil lezen. Daar ga ik mee beginnen denk ik. Eerst de series afronden waar ik al in ben begonnen voor ik weer nieuwe series oppak. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om leesplezier dus als ik ergens anders zin in heb dan doe ik dat gewoon!


Heb jij een leeschallenge voor 2023? Let me know!

25 februari 2023

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Beantwoorden

  Shana

  14 maart 2023

  Mijn challenge voor 2023 is 1 boek per maand lezen. Lezen, ik doe het graag, maar er tijd voor vinden of maken, een ramp! Heb ondertussen wel een mooie TBR stapel waar ik enthousiast van word! Dus tijd om te starten! Want sta al 2 boeken achter 😅😂

  • Beantwoorden

   Babet

   14 maart 2023

   Dat klinkt als een mooie challenge! Met welk boek ga je beginnen? 😀

Geef een reactie

X
%d bloggers liken dit: